Πανταζής: «Μας έχουν πάρει πρωταθλήματα με το έτσι θέλω!»

Πανταζής: «Μας έχουν πάρει πρωταθλήματα με το έτσι θέλω!»

Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ τόσο φέτος όσο και τις επόμενες σεζόν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο άλλοτε φυσιοθεραπευτής της Ένωσης Νίκος Πανταζής, που τόνισε πως στο παρελθόν η ΑΕΚ δεν πήρε ό,τι της άξιζε.

Ο επί 45 χρόνια «υπηρέτης» της ΑΕΚ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM για την «κιτρινόμαυρη ανατροπή» επί του Ολυμπιακού που όλοι την πίστευαν, έκανε λόγο για τη σημαντική συμβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ τόνισε την αξία της παρουσίας Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το κλειδί της παρουσία της ομάδας: «Η ΑΕΚ είχε την τύχει να αναλάβει την προσπάθεια προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έχτισε καινούρια ΑΕΚ. Άλλες ομάδες που υπέστησαν αυτό σοκ δεν τα κατάφεραν μέχρι στιγμής. Εμείς δεν χάσαμε δευτερόλεπτο, αλλά αντιθέτως επιστρέψαμε πιο δυνατοί».

Για την απαίτηση του κόσμου για πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς να κάνουμε λόγο για πρωτάθλημα, ωστόσο έχουν μπει βάσεις για ένα νέο όραμα».

Για το χρόνο που πέρασε για τη διεκδίκηση τίτλου: «Ο χρόνος δημιουργεί προϋποθέσεις δημιουργία ομάδας πιο σωστής και στιβαρής. Δεν γυρνάς τον διακόπτη και μία ομάδα από τη Γ’ Εθνική να γίνεται πρωταγωνίστρια, είναι ένα παζλ που χρειάζεται χρόνο».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στο παρελθόν: «Τόσα χρόνια έχουμε βιώσει πολλά και διάφορα, έχουμε χάσει πρωταθλήματα με το έτσι θέλω. Έχουμε υποστεί αδικίες και πολλά στην πλάτη μας. Πλέον, επί ίσοις όροι όλοι θα μπορούμε να διεκδικούμε.

Για το αν έχει ξαναδεί τέτοια ανατροπή στα χρόνια που είναι στην ΑΕΚ: «Τέτοιου είδους ανατροπή ήταν μόνο το 3-0 με την ΚΠΡ για το Κύπελλο UEFA, το 1977, όταν είχαμε προκριθεί στα ημιτελικά. Ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο μετά το 2-0. Και οι παίκτες και ο προπονητής το πίστεψαν, προσπάθησαν. Ήταν πλασματικό σκορ, δεν είχε τέτοια εικόνα ο Ολυμπιακός. Είχαμε τον έλεγχο παιχνιδιού και εμείς από εξέδρα πιστεύαμε ότι με ένα γκολ μπορούσαμε να ανατρέψουμε τα πάντα και έτσι έγινε.

Για το πρόσωπο που παρουσίαζε πνευματικά και τη συμβολή του Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ πλέον ωριμάζει, από τον πρόεδρο μέχρι τα αποδυτήρια, τους παίκτες και τους ανθρώπους γύρω από το τιμ. Έχει δημιουργηθεί μία οικογένεια τέτοια με ορισμένους στόχους, ψηλότερους από πέρσι. Ο Χιμένεθ το ‘παλεύει’, κάθε ματς περνάει μηνύματα στους ποδοσφαιριστές που μάχονται μέχρι το τελευταίο λεπτό, να πετύχουν το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω θα συνεχίσουμε έτσι».

Την συμπάθεια που έχει και το ελληνικό στοιχείο: «Η αδυναμία μου ο Πέτρος Μάνταλος, με βάση και την εξέλιξη που έχει και ο Χριστοδουλόπουλος. Και τα άλλα παιδιά είναι αξιόλογα και καλοί χαρακτήρες. Η παρουσία Ελλήνων παίζει σημαντικό ρόλο. Να διατηρήσουμε αυτή τη φιλοσοφία με δικά μας παιδιά που αγκαλιάζουν και βοηθούν τους ξένους». 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/302634-Pantazes-Mas-echoyn-parei-protathlemata-me-to-etsi-thelo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...