Παρέμβασης της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλεοπτικό δελτίο των εργαζομένων του Mega

Παρέμβασης της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλεοπτικό δελτίο των εργαζομένων του Mega

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα…

«Εδώ και σχεδόν 2 χρόνια παίζεται ένα άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι στις πλάτες των εργαζομένων του Mega. Είστε απλήρωτοι εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο τη στιγμή που ο σταθμός εκπέμπει κανονικότατα και εισπράττει έσοδα από διαφημίσεις. Οι μέτοχοι μπορούσαν να έχουν προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της αδειοδότησης. Δεν το επέλεξαν αυτό. Ήταν τελικά έξι οι αιτήσεις για τις συνολικά επτά άδειες που προκηρύχτηκαν και το ότι δεν κάνουν αίτηση για άδεια βαραίνει τους ίδιους», ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στο τηλεοπτικό δελτίο των εργαζομένων του Mega.

Παράλληλα η κ. Σβίγκου επεσήμανε ότι, «Βαραίνει τους μετόχους και όσους προσπάθησαν να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση ότι με τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες δήθεν ήθελαν να κλείσει το Mega και άλλα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ άλλοι είχαν πάρει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα δάνεια με αέρα, και άλλοι υποσχόντουσαν ότι θα συνεχιστεί κανονικά να εκπέμπει ο σταθμός και κρατούσαν όμηρους τους εργαζομένους και συνεχίζουν να τους κρατάνε εδώ και τόσους μήνες».

«Η κυβέρνηση σαφέστατα και πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την στήριξη των εργαζομένων. Θα πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την καταβολή των δεδουλευμένων σας. Στις σχετικές μας ανακοινώσεις και ως κόμμα το έχουμε επισημάνει αυτό και το προηγούμενο διάστημα που όλος σχεδόν ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος σιωπούσε εκκωφαντικά» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από εκεί και πέρα όμως το ότι οι μέτοχοι του Mega δεν προκήρυξαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για την εταιρία και δεν προσήλθαν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι δική τους επιχειρηματική επιλογή. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους που κάνουν μια επιχειρηματική επιλογή η οποία είναι εις βάρος των εργαζομένων και εις βάρος της επιχείρησης», είπε καταλήγοντας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/317135-Parembases-tes-ekprosopoy-typoy-toy-SYRIZA-sto-teleoptiko-deltio-ton-ergazomenon-toy-Mega ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...