Πεντάσφαιρος ο Όμηρος….Σκόραρε ο Μπούνας

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Όμηρος Νεοχωρίου που επιβλήθηκε στα Όχθια του τοπικού Πανοχθιακού με σκορ 5 – 0. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου είχε αρκετές φάσεις και πέτυχε τη νίκη που ήθελε μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Θέρμου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν ευκαιρίες με το Γιάννη Σεραφίγγο και το Σπύρο Καλύβα στα πρώτα λεπτά, ενώ ο Πανοχθιακός έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 20΄ με το Δήμο να πλασάρει άουτ σε τετ α τετ με το Δουλιώτη. Ο Μπουρλάκης στο 23΄ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Όμηρο και στο 34΄ ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του, όμως το δυνατό σουτ που έπιασε τράνταξε το δοκάρι. Στο 42΄ ο Σπύρος Καλύβας με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0 – 2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Ο Παπανικολάου είχε μεγάλη ευκαιρία στο 52΄ αλλά το κοντινό σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ και στο 54΄ και στο 55΄ ο Πανοχθιακός είχε φάσεις για να μειώσει με Τασούλη και Γκουτσέλη. Στο 67΄ ο Παπανικολάου είχε το δεύτερο δοκάρι για τον Όμηρο με κοντινό σουτ και στο 75΄ ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0 – 3. Ο Πανοχθιακός έχοντας πραγματοποιήσει και τις τέσσερις αλλαγές είδε το Σταμάτη να τραυματίζεται στο 80΄ και να μη μπορεί να συνεχίσει, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν με δέκα παίκτες. Στο 86΄ ο Τζουλιάνο κέρδισε πέναλτι και στην εκτέλεση νίκησε το Χασιώτη κάνοντας το 0 – 4 και στο 91΄ ο Μπούνας “άνοιξε λογαριασμό” διαμορφώνοντας με πλασέ το τελικό 0 – 5.

Το φιλμ του αγώνα.

3΄ Σέντρα του Παπανικολάου από δεξιά κεφαλιά του ξεμαρκάριστου Σεραφίγγου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χασιώτης.
18΄ Σουτ του Καλύβα από το ύψος της περιοχής έδιωξε σε κόρνερ ο Χασιώτης.
20΄ Ο Δήμος περνάει τον Τσώνη και μόνος του απέναντι στο Δουλιώτη πλασάρει άουτ.
23΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Τζουλιάνο ασθενής απόκρουση του Χασιώτη και ο Μπουρλάκης από κοντά με πλασέ κάνει το 0 – 1.
34΄ Δυνατό σουτ του Μπουρλάκη από τη γωνία της περιοχής αριστερά η μπάλα τράνταξε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Χασιώτη.
36΄ Ο Σουροβέλης γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά από τάκλιν του Δήμου και σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
42΄ Γκολ. Κόρνερ του Ματσίγκα ο Καλύβας πιάνει γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και παρά την προσπάθεια του Χασιώτη η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 0 – 2.
52΄ Συρτό σουτ του Παπανικολάου από δεξιά στη η γωνία της μικρής περιοχής η μπάλα περνάει άουτ.
54΄ Φάουλ του Τασούλη διώχνει με γροθιές ο Δουλιώτης.
55΄ Φάουλ του Τασούλη από αριστερά κεφαλιά του Γκουτσέλη η μπάλα έφυγε άουτ.
67΄ Πάσα του Μπουρλάκη στον Παπανικολάου που από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής σουτάρει με τη μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χασιώτη και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.
75΄ Γκολ. Ο Τζουλιάνο μόνος του απέναντι στο Χασιώτη δεν πλασάρει καλά και ο Χασιώτης προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ. Ο Μπουρλάκης εκτελεί το κόρνερ και ο προωθημένος Αλεξόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 3.
86΄ Γκολ. Ο Τζουλιάνο Μούτσα ανατρέπεται από το Ρενάτο Μούτσα και υποδεικνύεται πέναλτι. Ο Τζουλιάνο αναλαμβάνει την εκτέλεση και νικάει το Χασιώτη για το 0 – 4.
91΄ Γκολ. Κούρσα του Ματσίγκα από αριστερά και γύρισμα στο Μπούνα που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 5.

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Καραμπούλης): Χασιώτης, Σουροβέλης (63΄ Ρενάτο Μούτσα), Γκουτσέλης, Γάκης, Τέγας, Πετρονικολός, Βελέντζας, Σταμάτης, Δήμος (46΄ Νιτσάκης), Τασούλης (69΄ Κοκορώνης), Καραγιάννης (46΄ Βαμβακάς).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Ματσίγκας, Τσώνης, Αλεξόπουλος, Γούργαρης (46΄ Κοκώνης), Παπανικολάου (75΄ Μαχμούτ), Καλύβας, Σεραφίγγος (68΄ Μπούνας), Μπουρλάκης (82΄ Φράγκος Γ.), Τζουλιάνο Μούτσα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...