«Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;» – Ο πρωθυπουργός πετάει με μαχητικό F-16 πάνω από το Αιγαίο

«Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;» – Ο πρωθυπουργός πετάει με μαχητικό F-16 πάνω από το Αιγαίο

Τσίπρας

“Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού”

Αυτό γράφει σημερινό non paper από το Μέγαρο Μαξίμου. Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε ερωτήματα για το τι ακριβώς θα κάνει ο πρωθυπουργός. Τελικά, έγινε γνωστό ότι σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα και τώρα πετάει με μαχητικό F-16 πάνω από το Αιγαίο.

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έφθασε νωρίς το πρωί μαζί με την ηγεσία της Αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας και αυτή την ώρα πραγματοποιεί πτήση με μαχητικό αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο κ. Τσίπρας πετάει με F-16 της 337 Μοίρας, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν είναι μαζί με τον αρχηγό της Αεροπορίας. Μάλιστα, η πτήση Τσίπρα με F-16 έρχεται λίγες ημέρες πριν από την επίσκεψη στις ΗΠΑ και ενώ ακούγονται φήμες για εκσυχρονισμό των μαχητικών που έχει προμηθευτεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες η Πολεμική Αεροπορία.

Έτσι, σήμερα το πρωί ο νέος επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός, θέλοντας να δώσει το στίγμα για το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε να το κάνει μέσω ενός… χιουμοριστικού non paper.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/304998-Petaei-petaei-o-Tsipras-O-prothypoyrgos-petaei-me-machetiko-F-16-pano-apo-to-Aigaio ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...