Πηρε το τοπικο ντέρμπι ο Α.Ο. Χάλκειας.Φωτο

Την νίκη  στο τοπικό ντέρμπι με την Ακαδημία Ναυπάκτου πήρε ο Α.Ο.Χάλκειας σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου καθώς η ομάδα της Χάλκειας δεν έχει ακόμη βρει λύση με το γηπεδικό πρόβλημα . Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν καθώς η ομάδα της Χάλκειας ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Α.Ο. Χάλκειας: Ανδρεόπουλος, Κάπο, Χαντζηανδρέου, Νασόπουλος, Μυλωνάς Αθ., Κάκκος Δ., Αδραχτάς, Μυλωνάς Χρ.(83′ Δαδάνης),Στεφανιδέλης(85′ Μαστραπάς), Γιαβρούτας(77′ Ψυχογιός), Αλμπάνης(46’Λ.Τ. Κάκκος Ν.).

Ακαδημία Ναυπάκτου: Σιδέρης, Βίσας Αγγ., Θωμόπουλος(67′ Ζαρνομήτρος),Αλμπέρ Σαλάμ,Τσουκαλάς Β., Βίσας Αλ.,Τσουκαλάς Αρ.,Πελέκης, Παπαθανάσης(67’Πασχάλης), Παπαγεωργίου(87′ Μεντζάς),Ράικος(75′ Δουκέλης).

Το φίλμ του αγώνα

1′ Σέντρα σουτ του Αλμπάνη διώχνει σε κόρνερ ο σιδέρης.

18′ ΓΚΟΛ Πλάγιο άουτ από αριστερά σουτ του Ράικου η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και πάει πλάγια νέο σουτ του Τσουκαλά παίρνει πάλι περίεργη τροχιά και καταλήγει στα δίκτυα.

37′ Εκτέλεση φάουλ του Αλμπάνη αποκρούει ο Σιδέρης κεφαλιά ο Νασόπουλος η μπάλα λίγο άουτ.

39’ΓΚΟΛ Φάση διαρκείας ο Στεφανιδέλης με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι προσπαθούν να διώξουν οι αμυντικοί η μπάλα στρώνεται στον Αλμπάνη που με σουτ θα κάνει το 1-1.

57’ΓΚΟΛ Ανατροπή του Νασόπουλου από το Θωμόπουλου πολύ κοντά στη φάση ο κ. Τσοπλάκος θα υποδείξει πέναλτι το εκτελεί ο Γιαβρούτας 2-1.

65′ ΓΚΟΛ Ο Κάκκος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε σε σώμα  πήρε περίεργη τροχιά και ξεγέλασε τον Σιδέρη.

80′ Κάκκος και Στεφανιδέλης βγαίνουν μόνοι τους απέναντι από τον τερματοφύλακα ο τελευταίος θα σουτάρει όμως ο Σιδέρης θα αποκρούσει εντυπωσιακά.

81’Τετ α τετ ο Αδραχτάς πλασάρει αποκρούει με τα πόδια ο Σιδέρης η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και επιστρέφει στο τερματοφύλακα.

90’Ο Πασχάλης απέναντι από τον Ανδρεόπουλο όμως ο Νασόπουλος τον έκλεισε και γλίτωσε τα χειρότερα για την ομάδα του.

91′ Ο Πασχάλης μπήκε στην περιοχή πλάσαρε όμως ο Νασόπουλος πριν περάσει τη γραμμή έδιωξε μακριά.

Φωτο -ρεπορταζ Μάρκος Τσιλιγιάννης

 in



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...