Πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο -3 ο Παναθηναϊκός – Η επιμονή του Τελάντερ

Πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο -3 ο Παναθηναϊκός – Η επιμονή του Τελάντερ

Μόνο ενθαρρυντικά για τον Παναθηναϊκό δεν είναι τα πρώτα μηνύματα από την υπόθεση Τελάντερ. Ενόψει της προγραμματισμένης εκδίκασης της προσφυγής του το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Δανός είναι αποφασισμένος να μην υποχωρήσει. 

Αυτό ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του παίκτη, Γιώργος Ζελελίδης, ο οποίος από το πρωί υποστηρίζει ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν βλέπει να γίνεται κάποια ανατροπή.

Καθιστά ξεκάθαρο ότι ο παίκτης δεν σκοπεύει να συναινέσει σε αναβολή της εκδίκασης αν δεν πληρωθεί το υπόλοιπο της οφειλής του (περίπου 34.000 ευρώ). 

Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον δεν μεταπειστεί ή δεν βρεθεί το ποσό από τον Παναθηναϊκό και εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση, οι «πράσινοι» θα είναι αντιμέτωποι με την πρώτη αφαίρεση βαθμών. 

Σημειώνεται πάντως ότι στην «πράσινη» ΠΑΕ δεν είναι απαισιόδοξοι για την κατάληξη της υπόθεσης, αλλά αντιθέτως υπάρχει η πίστη ότι -έστω και την τελευταία στιγμή- θα βρεθεί τρόπος να ξεπεραστεί και αυτή τη φορά ο σκόπελος.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/313531-Pio-konta-apo-kathe-alle-phora-sto-3-o-Panathenaikos-E-epimone-toy-Telanter ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...