Πλήθος κόσμου στην Αρχιερατική Θεία λειτουργία στο σπήλαιο του Αγίου Νικολάου στην Βαράσοβα. Φωτο-Βίντεο


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου πραγματοποίησε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Σπήλαιο του Αγίου Νικολάου της Βαράσοβας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ .

Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν εκατοντάδες πιστοί από όλα τα μέρη του Νομού αλλα και απο  το εξωτερικό (Ρουμανία), που έρχονται στο Σπήλαιο με τις βαρκούλες που διαθέτουν οι ψαράδες της περιοχής.
Στο τέλος της Θείας λειτουργίας πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία. Το ετήσιο αυτό προσκύνημα το περιμένουν με χαρά πολλοί Χριστιανοί που εύχονται και ευχαριστούν τον Άγιο Νικόλαο για τη δύναμη που τους δίνει να πραγματοποιήσουν το προσκύνημα τους στο ιστορικό αυτό Σπήλαιο και αυτό αποδείχθηκε από την μεγάλη συμμετοχή.
Στην φετινή προετοιμασία αξίζει αν αναφέρουμε ότι βοήθησε ο Ιερέας της Κάτω Βασιλικής π. Ιωάννης , το εκκλησιαστικό συμβούλιο , ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Βαλμάς καθώς και ο Δήμος Ναυπακτίας και ο κ. Κοτσανάς που με προσωπικό του δήμου καθάρισε το μονοπάτι για πιο εύκολη πρόσβαση των πιστών.
Το Nafpaktia news.gr όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήταν εκεί και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο καθώς και συνεντεύξεις του γιού του αείμνηστου καθηγητή Αθανασίου Παλιούρα Δημήτρη. Επίσης στην κάμερα του Nafpaktia news.gr η κ. Ιωάννα Σερμιντζέλη η οποία είναι μέλος της ομάδας «Φίλοι της Βαράσοβας» και που βοήθησε για την φετινή οργάνωση της ξεχωριστής αυτής ημέρας.

Το κήρυγμα του Σεβασμιότατου κ. Ιεροθέου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...