Πλατεία Δημάρχου Ανδρέα Δρόσου» στη Χόμορη

Πραγματοποιήθηκε στις 11 Αυγούστου 2018 η τελετή ονοματοδοσίας της Κεντρικής Πλατείας του χωριού μας, σε “Πλατεία Δημάρχου Ανδρέα Σωτ. Δρόσου”, του ανθρώπου που με το έργο του και την κοινωνική του δράση άφησε εποχή στην τοπική αυτοδιοίκηση τόπου μας.
Το όνομα της πλατείας θα θυμίζει και σε μας και στις επόμενες γενιές για τον Δήμαρχο Ανδρέα Σωτ. Δρόσο που κατάφερε μέσα από τις πρωτοβουλίες και το έργο του, να θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του χωριού μας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ναυπακτίας, αφήνοντας το έργο του παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.
Στη τελετή παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας κος Θωμάς Κοτρωνιάς, ο δημοτικός σύμβουλος κος Θανάσης Κούκουνας, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου κος Θανάσης Παπαθανάσης, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) κα Δήμητρα Δημαδάμα, Τοπικοί πρόεδροι, αντιπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων, κάτοικοι και φίλοι του χωριού.
Μίλησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας κος Θωμάς Κοτρωνιάς, η διευθύντρια του Λυμπέρειου Πολιτιστικού Κέντρου Χόμορης κα Αννα Ζαμπάρα Κατσαρού και την αποκάλυψη της ονοματοδοσίας έκαναν από κοινού ο κος Θωμάς Κοτρωνιάς και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Χρήστος Εγγλέζος.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε μία ώρα αργότερα στον χώρο του Λυμπέρειου Πολιτικού Κέντρου της Χόμορης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών κος Μπάμπης Χαντζής εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Δήμο Ναυπακτίας για την τιμή στο διακεκριμένο μέλος της Χόμορης αείμνηστο Ανδρέα Σωτ. Δρόσο που η αγάπη για τον τόπο του, η ανθρωπιά και η ανιδιοτελής προσφορά του, αποτελεί για εμάς στο Διοικητικό Συμβούλιο κινητήριο δύναμη για την υλοποίηση των στόχων μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...