Ποιοί κάνουν κουμάντο

Τετάρτη 25/05/2016 – 16:19JP MorganΜια παρέμβαση που πρέπει να ανησυχήσει τα μάλα όλους μας, έγινε για την κατάσταση στην γειτονική Τουρκία. Και δεν έγινε από πολιτικό της διεθνούς σκηνής.
Έγινε από τον Οίκο αξιολόγησης JP Morgan! Θα μου πείτε, τι δουλειά έχει οι οίκος αξιολόγησης;
Έχουν διότι αυτοί οι οίκοι είναι οι βραχίονες του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου που κάνει κουμάντο ανά τον κόσμο. Ανέφερε λοιπόν, ότι οι αντιθέσεις που υπάρχουν στην Τουρκία θα την οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές!
Και το αιτιολογεί ότι, στο έκτακτο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος AKP που πραγματοποιήθηκε για την εκλογή του νέου Πρωθυπουργού, Μπινάλι Γιλντιρίμ, υποστηρίχθηκε ότι η πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα συνεχίζεται παρά τη λήψη της νέας εντολής για το σχηματισμό κυβέρνησης. Μάλιστα ο Ερντογάν σχολιάζοντας τη νέα κυβέρνηση δήλωσε ότι οι υπουργοί που δεν θα είναι πιστοί στο κυβερνητικό έργο προβλέπεται να αντικατασταθούν. Αυτό σημαίνει ότι θα καταφύγει σε πρόωρες κάλπες, όπως λέει η Morgan.
Η αιτιολόγηση  δεν είναι ισχυρή.
Όμως και μόνο το θέμα που θέτει, δείχνει ότι υπάρχει αβεβαιότητα για τις εξελίξεις. Η ξέρουν και αλλά πράγματα τα οποία δεν αναφέρονται στην Έκθεση της  JP Morgan.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...