Ποιον στρατηγό πρώην Α/ΓΕΣ συνάντησε ο Καραμανλής και γιατί

Ποιον στρατηγό πρώην Α/ΓΕΣ συνάντησε ο Καραμανλής και γιατί
Συνάντηση με τον πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνο Ζιαζιά είχε πριν από μερικές ημέρες ο Κώστας Καραμανλής. Ο στρατηγός κλήθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό στο πολιτικό του γραφείο και ο Αρχηγός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση.

Η ατζέντα της συνάντησης όπως και το ίδιο το ραντεβού κρατούνται ως επτασφράγιστα μυστικά!

Ο πρώην πρωθυπουργός λένε πληροφορίες γνωστού site, τα είπε για πάνω από μια ώρα με τον πρώην Αρχηγό.

Γιατί κάλεσε στο γραφείο του ο Καραμανλής τον Ζιαζιά; Προφανώς γιατί τον εκτιμά και ήθελε να ακούσει τις απόψεις του. Βέβαια η πρόσκληση στον Ζιαζιά δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Ήταν ο μόνος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου που τα “βρόντηξε” και παραιτήθηκε μόλις η κυβέρνηση τον πίεσε για να κάνει κρίσεις κατά παραγγελία. Και το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση ήταν -και είναι- της ΝΔ κυρίως με στήριξη από το ΠΑΣΟΚ.

Για να καλεί πάντως στρατιωτικούς στο γραφείο του ο Καραμανλής -δεν γνωρίζουμε αν έχουν κληθεί κι άλλοι- θα πρέπει να ανησυχεί σφόδρα για τα εθνικά θέματα και ειδικά τα ελληνοτουρκικά.

Αν και δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε στην συνάντηση με τον Ζιαζιά, είναι βέβαιο ότι ο στρατηγός θα του είπε την πάσα αλήθεια. Αυτό προφανώς ήθελε και ο πρώην πρωθυπουργός γι΄ αυτό και δεν απευθύνθηκε σε κάποιους εν ενεργεία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...