Ποιος είναι ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε στους Σκοπιανούς στη… γλώσσα τους

Ποιος είναι ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε στους Σκοπιανούς στη… γλώσσα τους

Γιώργου Ουρσουζίδη

Από το βήμα της Βουλής

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ομιλία του βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ουρσουζίδη κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας για τη συμφωνία στο Σκοπιανό.

Ο κυβερνητικός βουλευτής από τη Βόρεια Ελλάδα επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα στους Σκοπιανούς μιλώντας στη γλώσσα τους «τα νοτιοσλαβικά, όπως ορίζεται ρητά στη συμφωνία».

Ο Γιώργος Ουρσουζίδης σπούδασε πολιτικός μηχανικός, ωστόσο η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε με την ανάμειξη του στην υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Alex που είχε συγκλονίσει όχι μόνο τη Βέροια αλλά ολόκληρη τη χώρα.

Τότε μαζί με άλλους επαγγελματίες της Βέροιας δημιούργησε και το σύλλογο που έχει σκοπό την στήριξη και την προστασία των παιδιών.

Ο Γιώργος Ουρσουζίδης  είναι πρόεδρος της επιτροπής οδικής ασφάλειας της Βουλής και επί της θητείας του η επιτροπή έχει αναλάβει αρκετές δράσεις σε σχέση με τα ζητήματα της οδικής ασφάλειας.

Δείτε την ομιλία του στη Βουλή:
 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/334754-Poios-einai-o-Boyleytes-toy-SYRIZA-poy-milese-stoys-Skopianoys-ste-glossa-toys ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...