Ποιός πυροβόλησε τον Αλβανό στο Ορεινό Θέρμο;

Νοσηλεύεται ακόμη φρουρούμενος στο νοσοκομείο Αγρινίου ο Αλβανός που πυροβολήθηκε τα ξημερώματα του Πάσχα στην περιοχή του Δρυμώνα. Με δύο ακόμη συμπατριώτες του φέρονται προηγουμένως να είχαν διαπράξει κλοπή σε κατοικία στο Νεροχώρι.

Mυστήριο περιβάλλει την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού ενός Αλβανού που πυροβολήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στην περιοχή του Δρυμώνα Θέρμου. Ένα περιστατικό το οποίο συνέβη μετά από κλοπή που διέπραξαν στο Νεροχώρι.

10 ημέρες μετά το σοβαρό περιστατικό η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου κινείται στα τυφλά καθώς δεν έχει συγκεντρώσει στοιχεία ικανά να οδηγήσουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για την ταυτότητα του δράστη που όπλισε κυνηγετικό όπλο και σημάδεψε τον νεαρό Αλβανό τραυματίζοντας τον σοβαρά στο πόδι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου ακόμη νοσηλεύεται φρουρούμενος και θα συνεχίσει να νοσηλεύεται καθώς υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις καθώς η σφαίρα ουσιαστικά διέλυσε το γόνατο του.

Ο τραυματίας συνελήφθη αρχικά όπως και δύο ακόμη συμπατριώτες του που βρίσκονταν μαζί του την ώρα του συμβάντος για παράνομη παραμονή στη χώρα γιατί δεν διέθεταν τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα αλλά επίσης φέρονται ως δράστες της κλοπής σε κατοικία υπερήλικα στο Νεροχώρι Θέρμου . Η κλοπή έγινε την ώρα της Ανάστασης αλλά καταγγέλθηκε αρκετές ώρες μετά και αφού είχε ήδη προηγηθεί ο πυροβολισμός. Στην κατοχή των τριών Αλβανών εντοπίστηκαν μάλιστα τα χρήματα που εκλάπησαν και αποδόθηκαν στον παθόντα. Από την έρευνα μάλιστα προέκυψε πως ο ένας Αλβανός ήταν σεσημασμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr.

Η αστυνομία , που για την υπόθεση δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση, εξετάζει πολλά ενδεχόμενα για τον πυροβολισμό αλλά βασίζεται σε ελάχιστες μαρτυρίες . Ουτε οι ίδιοι οι Αλβανοί ήταν σε θέση να φωτίσουν την έρευνα καθώς δεν διέκριναν καμιά κίνηση στο σκοτάδι . Αναπόφευκτα εξετάστηκε το ενδεχόμενο ο πυροβολισμός και η κλοπή που προηγήθηκε να σχετίζονται ωστόσο δεν προέκυψε απόδειξη για κάτι τέτοιο.

Ερευνήθηκε ακόμη και το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ των τριών Αλβανών αλλά ούτε αυτό επιβεβαίωσε η αστυνομική έρευνα που καλείται να λύσει τον γρίφο…Προς το παρόν σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αγνώστου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...