Πολωνία – Πορτογαλία με φόντο τα ημιτελικά (22.00 – 1ος ημιτελικός)

Λεβαντόφσκι ή Ρονάλντο; Πολωνία ή Πορτογαλία; Μία απ’τις δύο ομάδες θα εξασφαλίσει απόψε την είσοδό της στα ημιτελικά του Euro 2016 και θ’αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Ουαλία – Βέλγιο.

Οι Πολωνοί στη φάση των ”16” απέκλεισαν τους Ελβετούς στη διαδικασία των πέναλτι και ήδη η πορεία τους κρίνεται επιτυχημένη, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τον στάρ της ομάδας να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση χωρίς να έχει πετύχει μέχρι στιγμής κάποιο τέρμα. Ετοιμοπόλεμοι οι Πολωνοί για ακόμα μια υπέρβαση!

Πιθανή ενδεκάδα :
Πολωνία (4-4-2): Φαμπιάνσκι, Πίστσεκ, Γκλικ, Πάνζταν, Γέντρεσικ, Μπλατσικόβσκι, Κριχόβιακ, Ματσίνσκι, Γκροσίτσκι, Μίλικ, Λεβαντόφσκι.
Στον πάγκο: Στσέσνι, Τσιόνεκ, Γιοντλόβιετς, Λινέτι, Μπόρουτς, Στεπίνσκι, Βαβζίνιακ, Πέτσκο, Σάλαμον, Ζιελίνσκι, Καπούτσκα, Σταρζίνσκι.

Απ’την άλλη η Πορτογαλία του Σάντος που πέρασε με τεράστια ψυχικά αποθέματα απέναντι στην Κροατία, καλείται να αποδείξει οτι μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά με τον Ρονάλντο πρωταγωνιστή και ικανό να την οδηγήσει μέχρι και τον τελικό. Με την τακτική του Σάντος μπορεί η Πορτογαλία να μην βάλει πολλά γκόλ, αλλά να έχει την ουσία για ακόμη ένα παιχνίδι και να προκριθεί.

Πιθανή ενδεκάδα :
Πoρτογαλία (4-4-2): Πατρίσιο, Σέντρικ Σοάρες, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Ζοάο Μάριο, Αντριέν Σίλβα, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντρέ Γκόμες, Νάνι, Ρονάλντο.
Στον πάγκο: Μπρούνο Αλβες, Ρικ. Καρβάλιο, Μουτίνιο, Εντερ, Βιερίνια, Άντ. Λόπες, Νταν. Περέιρα, Σάντσες, Ράφα Σίλβα, Ελισέου, Κουαρέσμα, Εντουάρντο.

 

AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...