Ποσότητες ναρκωτικών και όπλα είχαν στο σπίτι τους τα αδέλφια από το Γαλατά

Συνελήφθησαν τελικά τα τρία αδέλφια από το Γαλατά, τα οποία χθες το βράδυ ταμπουρώθηκαν στο σπίτι τους και απειλούσαν ότι θα αυτοκτονήσουν προκειμένου να αποτρέψουν τον έλεγχο της αστυνομίας, η οποία είχε πληροφορίες ότι υπήρχαν στο χώρο ναρκωτικά.

Η αστυνομία αξιοποιώντας πληροφορίες πήγε με δικαστικό λειτουργό, για έρευνα, όμως οι τρεις άνδρες, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσουν, ζητούσαν την απομάκρυνση των αστυνομικών. Τελικά μετά από λίγες ώρες δεν άντεξαν και παραδόθηκαν και έτσι αργότερα ξεκίνησε η έρευνα στο σπίτι, όπου τα ευρήματα για την αστυνομία ήταν πολλά. Βρέθηκαν και ξεριζώθηκαν 18 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ύψους από 1 μέχρι 4,5 μέτρα, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι μπαλτάς μήκους 29 εκατοστών, ένα κλαδευτήρι, κλαδιά ινδικής κάνναβης, τα οποία είχαν μήκος από 70 εκατοστά μέχρι ένα μέτρο και βάρος περίπου 1,5 κιλά, φούντες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 183 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,5 γραμμαρίων και ένας γεμιστήρας πυροβόλου όπλου G3 με φυσίγγι 7,6 χιλιοστών.

Και οι τρεις θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, ενώ κατά την προανάκριση θα προκύψει αν μεταξύ των άλλων θα κατηγορηθούν και για αντίσταση κατά της αρχής.

http://www.aixmi-news.gr/

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...