Πραγματική καινοτομία για wi fi σε υψηλές ταχύτητες

Πραγματική καινοτομία για wi fi σε υψηλές ταχύτητες

Η Forthnet υλοποιεί το έργο παροχής ευρυζωνικών υποδομών ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (wi-fi hotspots), σε όλα τα σημεία παρουσίας της Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς, όταν ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο wi-fi hotspot στην Ελλάδα.

Συνδυάζοντας τις μακρόχρονες εμπειρίες τους, η Forthnet στη υλοποίηση Wi-Fi HotSpot και η Τράπεζα Πειραιώς στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής, χαρακτηριστικά που καθιστούν τις δύο εταιρίες πρωτοπόρες στους τομείς τους, συνεργάζονται και καινοτομούν, με τη δημιουργία του «Piraeus Bank» Wi-Fi HotSpot. Η νέα υπηρεσία θα προσφέρει δωρεάν, εύκολη, ασφαλή και με υψηλές ταχύτητες ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, μέσω των περισσοτέρων από 650 σημείων Wi-Fi HotSpot που έχουν ήδη αναπτυχθεί σε καταστήματα και ATM της τράπεζας. Με την ολοκλήρωση του έργου ο συνολικός αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.500, καθιστώντας το «Piraeus Bank» Wi-Fi HotSpot το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο public Wi-Fi HotSpot στην ελληνική επικράτεια.

Ο Θεοχάρης Βουτσάς, Βοηθός Γενικός Διευθυντής Group IT Operations της Τράπεζας Πειραιώς δήλωσε: «Η Τράπεζα Πειραιώς για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί, παρέχοντας πρόσβαση στο διαδίκτυο, όχι μόνο στους πελάτες της, αλλά σε όλους. Σε συνδυασμό με το ευρύ δίκτυο καταστημάτων και ATMs που διαθέτει πανελλαδικά, προσφέρει δωρεάν τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε κάθε απομακρυσμένο σημείο που έχει παρουσία. Πρόκειται για μία ακόμη υπηρεσία, στα πλαίσια της παροχής καινοτόμων τραπεζικών προϊόντων και αναβαθμισμένης εμπειρίας εξυπηρέτησης.».

Ο Γιάννης Καβακλής, Business Customers Executive Director της Forthnet, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που υλοποιούμε το συγκεκριμένο έργο για την Τράπεζα Πειραιώς, καθώς πιστοποιείται με τον καλύτερο τρόπο η εμπιστοσύνη του τραπεζικού κλάδου στις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες της εταιρείας μας. Χάρη στο σύγχρονο δίκτυο wi-fi hotspot προηγμένης τεχνολογίας της Forthnet, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο από τις φορητές συσκευές τους, με ασφάλεια και πολύ υψηλές ταχύτητες».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...