Προανήγγειλε 2-3 μεταγραφές ο Ερέρα – Τι είπε για τους νέους παίκτες του Άρη

Προανήγγειλε 2-3 μεταγραφές ο Ερέρα – Τι είπε για τους νέους παίκτες του Άρη

Απόλυτα ικανοποιημένος από το πώς «τρέχουν» τα μεταγραφικά ζητήματα στον Άρη δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Πάκο Ερέρα, προαναγγέλλοντας κι άλλες προσθήκες στο ρόστερ.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως είναι χαρούμενος για όλους όσους έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής και αποκάλυψε πως δουλεύονται ακόμη 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έρθουν για να ενισχύσουν τους κίτρινους τη νέα σεζόν.

«Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία των πραγμάτων μέχρι τώρα. Δουλέψαμε καλά πάνω στο βουνό και είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά για τη διάθεση και την ανταπόκριση τους. Οι παίκτες που πήραμε, είναι αυτοί που θέλαμε. Προχωράμε ακόμη 2-3 περιπτώσεις τις οποίες χειρίζεται ο κ. Διαμαντόπουλος και είμαι αισιόδοξος. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα μείνει ικανοποιημένος όταν δει την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Κάνουμε καλή δουλειά και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/337576-Proaneggeile-2-3-metagraphes-o-Erera-Ti-eipe-gia-toys-neoys-paiktes-toy-Are ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...