Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στη Λέσβο

Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στη Λέσβο

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν τη δυτική Λέσβο χθες το βράδυ. Προβλήματα μάλιστα που εντείνονται από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις.

Να αναφερθεί ότι ήδη η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις βροχοπτώσεις της περασμένης εβδομάδας.

Ο δρόμος Μεσοτόπου- Ερεσού μετατράπηκε σε ποτάμι, ενώ σύμφωνα με το Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο οδόστρωμα. Μάλιστα ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε προς Μεσότοπο και χρειάστηκε η παρέμβαση διερχομένων για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες ενώ ένα δεύτερο όχημα στο οποίο επέβαινε και ο αντιδήμαρχος Ερεσού Μιχάλης Ρούσσης παρασύρθηκε επί της κεντρικής οδού και χρειάστηκε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί.

Όπως είπε στην ΕΡΑ Αιγαίου ο κ. Ρούσσης, «δημιουργήθηκαν στο Ταβάρι μεγαλύτερα προβλήματα από την προηγούμενη φορά». Σε λίμνη μετατράπηκε η περιοχή Αφεντέλη της Ερεσού, όπου υπάρχουν και επιχειρήσεις, ενώ κατολίσθηση σημειώθηκε στην περιοχή της Βατουσας και κλειστός σε ορισμένα σημεία είναι ο δρόμος και συγκεκριμένα στο ύψος του βιολογικού. Ήδη μηχανήματα του Δήμου Λέσβου μεταβαίνουν στην περιοχή να αποκαταστήσουν τη βατότητα του δρόμου.

Σοβαρά προβλήματα από τις βροχοπτώσεις σημειώθηκαν εκτός από την περιοχή της δυτικής Λέσβο,υ στις Νέες Κυδωνίες και στα Μιστεγνά, ενώ μικρότερα προβλήματα διαπιστώνονται στο δρόμο Πέτρα προς Μόλυβο και προς Άναξο, στην Εφταλού, και από Μόλυβο προς Βαφειό και Σκάλα Συκαμιάς.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/318465-Problemata-logo-kakokairias-ste-Lesbo ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...