Προβολές θερινού δημοτικού κινηματογράφου στον κήπο του Ξενία

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 – ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
OLD BOY
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 104’

Ένας από τους πιο επιδραστικούς σκηνοθέτες της Αμερικής, ο νεοϋρκέζος Σπάικ Λι, μετέφερε το αριστούργημα του νοτιοκορεάτη Παρκ-Τσανγκ Γου στους βρώμικους δρόμους της Αμερικής, ακριβώς 10 χρόνια μετά το αυθεντικό “Oldboy” που είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές, λαμβάνοντας με την πάροδο των χρόνων το στάτους ενός cult classic.   Η ιστορία της αμερικάνικης εκδοχής ακολουθεί το πρωτότυπο. Ο πρωταγωνιστής Josh Brolin απαγάγεται ένα βράδυ ενώ γυρνά σπίτι του, μεθυσμένος, για τα γενέθλια της μικρής του κόρης. Κρατείται αιχμάλωτος 20 χρόνια χωρίς καμιά εξήγηση και όταν επιτέλους αφήνεται ελεύθερος (μέσα σε μια βαλίστα, σε ένα χωράφι) ξεκινά μια περιπλάνηση με σκοπό να μάθει ποιός τον αιχμαλώτισε, αλλά κυρίως γιατί.

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

PHILOMENIA
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 98’

Ένας Βρετανός δημοσιογράφος ξεκινά να ερευνήσει την ιστορία της Φιλομένα Λι, μιας γυναίκας που πριν από μισό αιώνα αναγκάστηκε από το μοναστήρι όπου ήταν έγκλειστη να δώσει το παιδί της για υιοθεσία. Η κοινή διαδρομή τους θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και σε μια σειρά απροσδόκητων αποκαλύψεων

ΚΥΡΙΑΚΗ 03 – ΔΕΥΤΕΡΑ 04 – ΤΡΙΤΗ 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

DALLAS BUYERS
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ, ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 117’

Το 1986, ο Ron Woodrοοf, ένας ομοφοβικός καουμπόι από το Ντάλας διαγνώστηκε με AIDS. Ενώ οι γιατροί του έδιναν μόνο τριάντα μέρες ζωής, ο Woodroοf ήταν αποφασισμένος να παλέψει για τη ζωή του. Έτσι, ίδρυσε το Dallas Buyers Club και νομιμοποίησε τη διακίνηση εναλλακτικών θεραπειών από το εξωτερικό, εξασφαλίζοντας τη χορήγησή τους σε όποιον τις είχε ανάγκη. Ο Woodroof κατάφερε όχι μόνο να ζήσει πολύ περισσότερο από τις προβλέψεις των γιατρών -6 χρόνια για την ακρίβεια- αλλά και να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 – ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

BARBIE: Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ
ΠΑΙΔΙΚΟ

Η Λούμινα, μια γοργόνα που ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα και, με τη μυστική της δύναμη, μπορεί να κάνει τα μαργαριτάρια να χορεύουν και να λαμπυρίζουν, ζει μια απίστευτη περιπέτεια σε ένα μαγευτικό θαλάσσιο βασίλειο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 – ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Η ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ
ΚΩΜΩΔΙΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 92’

Ο Μάρκος, η Κολέτ και ο Μαξ ξεκινούν από το Παρίσι της δεκαετίας του ’60, προκειμένου να επιχειρήσουν ένα ταξίδι με αυτοκίνητο στην Ελλάδα του σήμερα. Μέσα από συναντήσεις με διάφορα μυθικά και φανταστικά πρόσωπα, περνούν από την ξεγνοιασιά των νιάτων στην ωριμότητα. «Η Λιμουζίνα» μεταφέρει τους επιβάτες της ανάμεσα σε χρόνια, τόπους και κινηματογραφικά είδη, για να αναδειχθεί σε γνήσιο δημιούργημα του παναγιωτοπουλικού σύμπαντος.Το φιλμ, που ξεπήδησε απροσδόκητα, μέσα από μία συλλογή διηγημάτων την οποία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έλαβε από έναν φίλο στο Παρίσι, ακολούθησε τις διαθέσεις και τους χρόνους του δημιουργού του.Οπως μαρτυρά και ο παιχνιδιάρικος τίτλος, πρόκειται για μία κωμωδία παρεξηγήσεων, ένα σύγχρονο παραμύθι πάνω στις περιπέτειες της ενηλικίωσης. Μια ταινία με αυτοσχεδιασμούς, με δοκιμές σκέψεων, ένα παιχνίδι με το παράδοξο και μια τολμηρή αυθαιρεσία, στο επίπεδο της κινηματογραφικής σύμβασης. Ο Νίκος Κουρής συναντιέται ξανά με τον αγαπημένο του δημιουργό, ενώ η Δούκισσα Νομικού κάνει εδώ το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

 

ΤΡΙΤΗ 12 – ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
ΚΩΜΩΔΙΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 105’
Με αφορμή το γάμο ενός φίλου τους, τρεις σχεδόν 70άρηδες κολλητοί και ο μέλλων γαμπρός ξεκινούν για το bachelor party στο Λας Βέγκας.
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Τέρτλταουμπ με τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μάικλ Ντάγκλας, Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Κλάιν
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...