Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνει η Τρέλεμποργκ, νίκη για Μπραουνσβάιγκ

Αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής, το οποίο, παράλληλα, αποτελεί το καλύτερο δυνατό… ορεκτικό πριν από το «κυρίως πιάτο» του Σαββατοκύριακου. Σε τέσσερα παιχνίδια έχει καταλήξει το Betarades.gr, από τις «μικρές» κατηγορίες σε Σουηδία, Γερμανία και Ολλανδία, αλλά και από το Σούπερ Καπ Ισπανίας στο μπάσκετ. Πάμε αμέσως να δούμε ποια είναι τα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr.
Συνεχίζει το σερί η Τρέλεμποργκ
Ξεκινάμε με τη δυνατή πρόταση της ημέρας, η οποία είναι το Χ2 σε απόδοση 1.85 στον αγώνα της Β’ Σουηδίας, Έργκριτε – Τρέλεμποργκ. Η Έργκριτε είχε δύσκολο έργο τη Δευτέρα κόντρα σε μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, ομάδες της κατηγορίας και ηττήθηκε με 2-0 από τη Χάλμσταντ (εκτός έδρας), χωρίς να προβάλει καμία απολύτως αντίσταση. Τρίτη σερί αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο» το σύνολο του Λαντζ, μετράει μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια του (1-3-3) και βρίσκεται στο +5 από τα μπαράζ παραμονής επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, η Τρέλεμποργκ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) με την Ντέγκερφορς. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για το συγκρότημα του Βίνκβιστ, είχε προηγηθεί αυτή με την ΓΚΑΪΣ (3-3 εκτός έδρας), επέκτεινε ωστόσο το αήττητο σερί του στις έντεκα αγωνιστικές. Μακριά από την έδρα της η Τρέλεμποργκ είναι ιδιαίτερα σκληροτράχηλη στια τελευταία πέντε παιχνίδια, δεν δέχεται να χάσει εύκολα, μετρώντας μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες.
Επιστρέφει στις νίκες η Μπραουνσβάιγκ
Συνεχίζουμε με Β’ Γερμανίας και τον Άσσο σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Μπραουνσβάιγκ – Φορτούνα Ντίσελντορφ. Μετά από τις πέντε σερί νίκες που πανηγύρισε η Μπραουνσβάιγκ γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα αφού επικράτησε των Βίρτσμπουργκ Κίκερς (2-1 εντός έδρας), Σαν Πάουλι (2-0 εκτός έδρας), Νυρεμβέργη (6-1 εντός έδρας), Άουε (2-0 εκτός έδρας) και Σαντχάουζεν (2-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Λίμπερκνεχτ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Στουτγκάρδης την Τρίτη, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-0. Από την άλλη πλευρά, έπρεπε να περάσουν τρεις αγωνιστικές για να καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Καϊζερσλάουτερν (0-0 εκτός έδρας) και Γκρόιτερ Φιρτ (1-1 εντός έδρας), και γνώρισε την ήττα από τη Χαϊντενχάιμ (2-0 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Φούνκελ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπόχουμ την Τρίτη, επικρατώντας εντός έδρας με 3-0. Σήμερα, βέβαια, οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.
Στηρίζουμε Μάαστριχτ
Περνάμε στη Β’ Ολλανδίας και το 2 DNB σε απόδοση 2.11 στο παιχνίδι Αλμίρε Σίτι – Μάαστριχτ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Αλμίρε Σίτι δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα της στη νέα σεζόν και γι’ αυτό βρίσκεται στη 14η θέση με επτά πόντους στο -6 από τα πλέι οφ που αποτελούν τη φετινή σεζόν στόχο, παρά την επιβλητική εμφάνιση και δίκαιη νίκη για την Αλμίρε επί της Ντεν Μπος με 4-1 (εντός έδρας) την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, η Μάαστριχτ συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της στην Eerste Divisie, καθώς επικράτησε με 1-0 των νέων του Άγιαξ (εντός έδρας). Αντιμετώπισε πολλά πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας παράλληλα χάσει αρκετές ευκαιρίες για να πάρει από νωρίς το προβάδισμα. Στην επανάληψη ανέλαβε ρόλο αφεντικού, έκλεισε στο μισό γήπεδο τα «πιτσιρίκια» του Αίαντα και τελικά πήρε τη νίκη με γκολ στο 85’ της συνάντησης. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με τη ΦΚ Αϊντχόφεν (1-1 εκτός έδρας) και επέκτεινε το αήττητο σερί της στις πέντε αγωνιστικές (4-1-0).
Υψηλό σκορ στο Σάσκι – Γκραν Κανάρια
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, Σάσκι Βασκόνια – Γκραν Κανάρια, στον οποίο θα πάμε με το Over 162.5 πόντοι σε απόδοση 1.88. Ο πρώτος ημιτελικός της διοργάνωσης είναι ανάμεσα στη γηπεδούχο Σάσκι και την Γκραν Κανάρια. Η Σάσκι δεν ήταν καλή στα φιλικά, με ήττα από την Μπούργκος 68-73, δύο ήττες από Μούρθια με 70-73 και 69-81 και μοναδική νίκη επί της Κανάριας με 76-72. Δικαιολογία, όμως, υπάρχει αφού η Σάσκι στην προετοιμασία αγωνίστηκε χωρίς τους βασικότατους Χάνγκα, Σενγκέλια, Βόιτμαν και Μπλάζιτς οι οποίοι ήταν στις εθνικές τους ομάδες, Ουγγαρία, Γεωργία, Γερμανία, Σλοβενία αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Eurobasket 2017. Λειψή προετοιμασία έχει κάνει, λοιπόν, η Σάσκι και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης αυτή την εποχή, αν και παίζει εντός στο Σούπερ Καπ. Αντιθέτως, η Γκραν Κανάρια έκανε εξαιρετική προετοιμασία, με νίκες 105-81 επί της Μπιλμπάο, 92-80 επί της Φουενλαμπράδα, 93-69 επί της Ουνικάχα και 77-63 επί της Κανάριας. Οριακό φαβορί δίνεται η Σάσκι και το μόνο που αξίζει είναι η «κόντρα» της. Η Σάσκι στην έδρα της θα κάνει μεγαλύτερο σκορ από αυτό που έκανε στα φιλικά, ειδικά τώρα που θα είναι πλήρης, και η Γκραν Κανάρια έδειξε πάρα πολύ ισχυρή επιθετικά στα φιλικά με μέση επίδοση 91.75 πόντων. Άλλωστε ο κόουτς Κασιμίρο έχει στο μυαλό του μονάχα την επίθεση και δεν ασχολείται με την άμυνα, αυτό απέδειξε από τα πρώτα παιχνίδια όταν ανέλαβε πέρσι τη Σαραγόσα. Καλή επιλογή αποτελεί το Over 162.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...