Προγνωστικά Στοιχήματος: Σκοράρουν Σουηδία και Βέλγιο

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους δύο τελευταίους ομίλους του Euro. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά οι αναμετρήσεις Ισλανδία – Αυστρία και Σουηδία – Βέλγιο, ενώ θα ασχοληθούμε και με το μπάσκετ, όπου δεσπόζει ο τέταρτος τελικός της ισπανικής λίγκας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα στοιχήματος.

Με κάλυψη οι Ισλανδοί
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ισλανδία – Αυστρία, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.50 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Μπορεί για 88’ λεπτά να βρισκόταν πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη, ωστόσο, η Ισλανδία δεν είχε την τύχη με το μέρος της κόντρα στην Ουγγαρία με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Το συγκρότημα του Λάγκερμπακ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 38΄όταν ο διαιτητής του αγώνα είδε αντικανονικό μαρκάρισμα του Κάνταρ στον Γκούναρσον, ενώ το… αμφιλεγόμενο πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σίγκουρντσον. Η Ουγγαρία ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, η Ισλανδία ήταν αυτή όμως που κρατούσε το αποτέλεσμα. Μέχρι το 88’ ωστόσο, όταν και ο Σίβαρσον με προβολή σκόραρε εναντίον της ομάδας του. Δυο βαθμοί ο απολογισμός της πρωτάρας σε τελική φάση Euro Ισλανδίας μετά το πέρασμα των δυο πρώτων αγωνιστικών, που προκρίνεται με ισοπαλία ή νίκη στην επόμενη φάση και θα κατακτήσει την 1η θέση εάν το άλλο ματς λήξει ισόπαλο. Με ισοπαλία μένει δεύτερη αν η Ουγγαρία νικήσει ή το άλλο παιχνίδι λήξει ισόπαλο.
Απ’ την άλλη, η Αυστρία μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση μόνο με νίκη, ενώ σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Πορτογαλία θα βρεθεί στη 2η θέση. Η κοντινή κεφαλιά του Χάρνικ στο 3’ ήταν ουσιαστικά η μοναδική φορά που η Αυστρία απείλησε την Πορτογαλία, ωστόσο, το συγκρότημα του Κόλερ κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Η Αυστρία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, με την Πορτογαλία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στάθηκε τυχερή όταν στο 79’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε πέναλτι. Έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις η Ισλανδία, θα τη στηρίξουμε πιστεύοντας ότι μπορεί να κερδίσει το ματς.

Goal / Goal στο Σουηδία – Βέλγιο
Πάμε στην αναμέτρηση Σουηδία – Βέλγιο, όπου θα επιλέξουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.15. Ένα αποτέλεσμα υπάρχει σήμερα για τη Σουηδία και αυτό είναι η νίκη. Χρειάζεται οπωσδήποτε το «τρίποντο» έτσι ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση (είναι δεδομένη) μέσω της τρίτης θέσης, αν κερδίσει έχει βάσιμες ελπίδες ακόμη και για τη δεύτερη θέση, αρκεί παράλληλα να μην κερδίσει η Ιρλανδία την αδιάφορη Ιταλία. Η αναμέτρηση απέκτησε ειδικότερη σημασία μετά την ανακοίνωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ότι το Euro 2016 είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία συμμετέχει με τη Σουηδία, καθώς αποφάσισε να μην την ενισχύσει στην Ολυμπιάδα. Παντελώς παθητικά έπαιξε η Σουηδία στο ματς με την Ιταλία, στο φινάλε έχασε μέτρα και είδε τον αντίπαλο να έχει δοκάρι και τελικά να παίρνει το ματς. Χαρακτηριστικό της έλλειψης επιθετικών ιδεών για τους Σκανδιναβούς είναι το γεγονός ότι μετρούν μόλις 11 τελικές προσπάθειες (τις λιγότερες του τουρνουά), ουδεμία εκ των οποίων εντός στόχου!
Απ’ την άλλη, μετά το σοκ της κακής εμφάνισης και της ήττας απ’ την Ιταλία στην πρεμιέρα, το Βέλγιο στάθηκε στα πόδια του και απάντησε με έμφαση. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) με την Ιρλανδία, επικράτησε 3-0 και σήμερα είναι το φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Οι «διάβολοι» αρκούνται στην ισοπαλία, αποτέλεσμα που θα τους φέρει στην επόμενη φάση, ενώ ακόμη και αν ηττηθούν μ’ ένα φυσιολογικό σκορ, έχουν πολλές πιθανότητες να είναι μια απ’ τις καλύτερες τέσσερις τρίτες. Παρ’ όλα αυτά, άπαντες επεσήμαναν ότι θέλουν δεύτερη σερί νίκη εναντίον της Σουηδίας, κάτι που το Βέλγιο δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία του στο Euro (back to back νίκες). Θα πάμε με το G/G, με δεδομένο ότι η Σουηδία οφείλει να επιτεθεί και οι Βέλγοι έχουν την ποιότητα να εκμεταλλευτούν τους χώρους που θα βρουν.

Πιο ανταγωνιστική η Μπαρτσελόνα
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, όπου θα πάμε με το χάντικαπ +7,5 των Καταλανών σε απόδοση 1.90. Τέταρτος τελικός απόψε, ξανά στη Μαδρίτη, και η γηπεδούχος Ρεάλ απέχει μία νίκη από τον τίτλο που θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος μετά το περσινό «σκούπισμα» επί της «αιώνιας» αντιπάλου της. Εκτός από τη μεγάλη μάχη του πρώτου τελικού που η Μπαρτσελόνα νίκησε 100-99 με το buzzer-beater λέι-απ του Περπέρογλου, η Ρεάλ είναι η κραταιά ομάδα των τελικών έχοντας νικήσει τα δύο επόμενα με διαφορές 20 και 17 πόντους αντίστοιχα. Τα πάντα για τη Ρεάλ μέχρι στιγμής ξεκινούν και λήγουν στην ακραία επιθετική επίδοσή της αφού με 99, 90 και 91 σε τελικούς απέναντι στην Μπαρτσελόνα έχει κάνει κάτι που ποτέ στο παρελθόν, στους μεταξύ τους τελικούς δεν έχει επιτύχει. Βέβαια στις δύο συνεχόμενες νίκες χρειάστηκε συγκεκριμένα μεγάλα σερί που καθάρισαν τον αγώνα, ένα 12-1 στις αρχές της τετάρτης περιόδου του δεύτερου αγώνα και ένα 15-0 στον προχθεσινό κάτι που αποδεικνύει την υψηλή ψυχολογία που αγωνίζεται η ομάδα του Λάσο στους φετινούς τελικούς. Υπό αυτά τα δεδομένα, φυσικά και είναι φαβορί ξανά απόψε η Ρεάλ και μπροστά στο κοινό της μπορεί να πανηγυρίσει τον τίτλο. Η Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στα δύο τελευταία παιχνίδια και πρέπει να αντιδράσει απόψε αν θέλει να επιμηκύνει τη σειρά σε πέντε ματς δηλαδή να επιστρέψουν οι τελικοί στην Βαρκελώνη, ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας. Το μόνο που έχει να κάνει η Μπαρτσελόνα είναι να προσέξει σε κάποιο χρονικό διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου ώστε να μην δεχθεί νέο μεγάλο σερί και μείνει εκτός διεκδίκησης. Προχθές με το 15-0 σερί που δέχθηκε, που μετέτρεψε το σκορ από το «ρευστό» 62-56 στο 77-56 η Μπαρτσελόνα παράτησε την προσπάθεια με το μυαλό στον αποψινό αγώνα δύο μέρες μετά. Αναμένουμε την φιλοξενούμενη πιο ανταγωνιστική για να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του τίτλου. Άλλωστε, κατάφερε μέσα στη σεζόν δύο «διπλά» στη Μαδρίτη, 84-91 για τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου της ACB και 86-87 για το ΤΟΡ-16 της Euroleague και μέχρι τις δύο συντριβές είχε παρουσιάσει καλύτερη εικόνα συνολικά στα πλέι-οφ από την αντίπαλό της. Επιλογή λοιπόν η Μπαρτσελόνα +7.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...