Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριγμα η Ζούλτε Βάρεγκεμ

Αγώνες από πρωταθλήματα της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης θα μας απασχολήσουν σήμερα, με τις τρεις επιλογές μας να προκύπτουν από Βέλγιο, Αυστρία και Σουηδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν αναλυτικό οδηγό για τις εταιρίες στοιχήματοςπου λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.
Νίκη για Ζούλτε Βάρεγκεμ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά με τον αγώνα για το πρωτάθλημα του Βελγίου, Ζούλτε Βάρεγκεμ – Έουπεν, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο, σε απόδοση 2.05. Έχοντας την τακτική «όσα πάνε και όσα έρθουν», η Ζούλτε Βάρεγκεμ κατάφερε πέρυσι να τερματίσει στην έκτη θέση και μπήκε στα πλέι οφ τίτλου. Εκεί, όπως αναμενόταν, δεν πέτυχε τίποτα περισσότερο απ’ την κατάληψη της τελευταίας θέσης, μένοντας εκτός Ευρώπης. Σε κάθε περίπτωση όμως, η σεζόν κρίθηκε επιτυχημένη και έτσι ο Φράνκι Ντουρί συνεχίσει στην άκρη του πάγκου των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σημειώθηκαν συνολικά 101 γκολ στα 30 ματς, δηλαδή πάνω από 3 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα, αγωνιστική συμπεριφορά που δεν αναμένεται να αλλάξει φέτος. Απ’ τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στις μεταγραφές η Ζούλτε, ξεχώρισε η προσθήκη του Ουλαρέ (επιθετικός, δανεικός από Γουότφορντ), από κοντά και οι ποιοτικοί Ντε Φάου, Ντεράικ και Χαμαλάινεν.
Η μεγάλη κερδισμένη της χρονιάς είναι η Έουπεν. Η ομάδα της ομώνυμηςπόλης εκμεταλλεύτηκε τη μη εξασφάλιση αδειοδότησης της πρωταθλήτριας RWS Bruxelles και εξασφάλισε την άνοδο ως η πρώτη επιλαχούσα απ’ τη δεύτερη κατηγορία. Πρόκειται για σύλλογο ιδιοκτησίας της «Aspire Academy», της ίδιας εταιρείας που χρηματοδοτεί την Παρί Σεν Ζερμέν και λειτουργεί ως μονοπάτι εισόδου προς το ποδόσφαιρο της Ευρώπης για Αφρικανούς, Λατινοαμερικάνους και Ασιάτες παίκτες. Έπαιξε πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία τη σεζόν 2010-2011 (υποβιβάστηκε). Παρά το γεγονός ότι η είδηση της παρουσίας της στο κορυφαίο επίπεδο της χώρας έγινε γνωστή αρκετό καιρό πριν, το ρόστερ δεν έχει ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αποτελείται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τις προσθαφαιρέσεις να μην είναι κάτι σπουδαίο. Πριν από μια εβδομάδα έπαιξε το πιο σπουδαίο φιλικό η Έουπεν, που ηττήθηκε 2-3 απ’ τη Μάλαγα. Είναι απ’ τα φαβορί για υποβιβασμό. Πολύ δύσκολο το έργο της στη σημερινή αναμέτρηση, θα στηρίξουμε τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.
Κερδίζει η Στουρμ Γκρατς
Συνεχίζουμε με το Διπλό σε απόδοση 2.20 στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Αυστρίας, Ριντ – Στουρμ Γκρατς. Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της Ριντ δεν περίμενε τόσο κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης. Χωρίς κανένα ίχνος αμυντικής ισορροπίας, η ομάδα του Μπένμπενεκ ξεκίνησε δεχόμενη γκολ στο 13’, ενώ στο 29’ είχε γίνει ήδη το 2-0. Το 3-0 στο 42’ τελείωσε νωρίς-νωρίς το ματς, με τη Ραπίντ να σκοράρει άλλες δύο φορές μέχρι το 56’ και να κάνει έναν απροσδόκητο περίπατο. Δεν είχε τι να πει ο Μπένμπενεκ μετά το φινάλε του αγώνα, μέσα στην εβδομάδα έγιναν συζητήσεις στα αποδυτήρια με σκοπό την αλλαγή του κλίματος και της ψυχολογίας. «Όνειρο» ήταν η Στουρμ Γκρατς, από την άλλη, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, όπου μας έδειξε ότι παραμένει υπολογίσιμο μέγεθος. Ξεμπρόστιασε την αμυντική λειτουργία της πρωταθλήτριας Σάλτσμπουργκ, καθώς δε χρειάστηκε παρά 36 λεπτά για να σκοράρει τρεις φορές και να πάρει αυτό που ήθελε από πολύ νωρίς. Θα μπορούσε να σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος, ωστόσο όπως είναι λογικό, έριξε ρυθμούς. Προσπάθησε να ρίξει τους τόνους ο κόουτς Φόντα, που επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμη και οφείλουν να δείξουν το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και στη συνέχεια. Θεωρούμε ότι θα το κάνουν και θα τους στηρίξουμε.
Μπορεί η Γκέφλε
Τρίτη και τελευταία επιλογή, ο 1 DNB σε απόδοση 2.63 στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, Γκέφλε – Χάμαρμπι (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Η ουραγός Γκέφλε υποδέχεται σήμερα τη Χάμαρμπι, με τις δύο ομάδες να έρχονται από «καθαρές» ήττες. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα θετικό στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής εναντίον της Νόρκεπινγκ (2-0), σ’ ένα παιχνίδι που δέχτηκαν δύο γκολ μέχρι το 56′ και απ’ το 63’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Ήταν η τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και η δεύτερη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Κάπως έτσι, προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα μετά το εντός έδρας 4-2 επί της Κάλμαρ την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο εντός έδρας έχουν δείξει ότι μπορούν να ανεβάσουν την απόδοση τους. Ήταν φοβεροί στην επικράτηση επί της Κάλμαρ, σήμερα θέλουν αντίστοιχη εμφάνιση. Στον αντίποδα, επικρατεί σοκ, απογοήτευση, εκνευρισμός και περισυλλογή. Αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν την κατάσταση στο εσωτερικό της Χάμαρμπι, μετά το εντός έδρας 0-3 απ’ την ΑΪΚ την περασμένη εβδομάδα. Απογοητευτική η εικόνα της ομάδας, που διασύρθηκε δεχόμενη τρία γκολ μέχρι το 38’ (!), με τον κόσμο να αποδοκιμάζει και να ζητάει εξηγήσεις. Ήταν η τρίτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει η Χάμαρμπι, η οποία πήρε μόλις ένα «τρίποντο» στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (1-4-6) και όπως είναι λογικό, βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μια απ’ τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, δέχτηκαν 16 γκολ στα τελευταία έξι ματς, οφείλουν να βελτιωθούν άμεσα σ’ αυτό το κομμάτι, κάτι που πλέον επισημαίνεται και απ’ τη διοίκηση. Τραγική αμυντικά εκτός έδρας η Χάμαρμπι, δέχτηκε 13 γκολ στις τελευταίες πέντε εξόδους της (0-1-4)! Πιστεύουμε, επομένως,ότι η Γκέφλε μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...