Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριγμα η Σίτι, με χάντικαπ η Λυών

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα αγώνων. Τα φώτα πέφτουν στην Premier League όπου δύο ντέρμπι θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη μάχη τίτλου. Νωρίς-νωρίς στις 14.00 η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λέστερ, ενώ το απόγευμα η Μάντσεστε Σίτι φιλοξενεί την Τότεναμ. Στην Ελλάδα μετά το χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, σήμερα έχουμε «εμφύλιο» στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να παίζει στην Τούμπα κόντρα στον Ηρακλή. Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται κόντρα στη Θέλτα, ενώ στη Serie A ξεχωρίζει η αναμέτρηση Φιορεντίνα – Ίντερ.
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και στο Bethome.gr θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γύρω από το κουπόνι ΟΠΑΠ.
Παίρνει το τρίποντο η Μάντσεστερ Σίτι
Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με τον «Άσσο» της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ σε απόδοση 2.14. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει επικρατήσει και στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Τότεναμ. Η 26η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο “Ιτιχάντ” με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην 4η Μάντσεστερ Σίτι και στη 2η Τότεναμ. Στο -1 από τα “σπιρούνια” βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι “πολίτες” (48-47) και στο -6 από την πρωτοπόρο Λέστερ, μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τις “αλεπούδες”. Η Σίτι θα επιχειρήσει να διευρύνει τη θετική εντός έδρας παράδοση απέναντι στους Λονδρέζους, αλλά και να πάρει μία έμμεση εκδίκηση για το “βαρύ” 4-1 του πρώτου γύρου. Η προαναφερθείσα ήττα από τη Λέστερ ήταν η πρώτη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (4-3-1), ενώ στο 4-1-1 είναι το σερί στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι κανονικά διαθέσιμος για το σημερινό ματς ο αρχηγός Κομπανί (δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει από την αρχή), ενώ κανονικά δηλώνει “παρών” και ο πλέι-μέικερ Νταβίντ Σίλβα.
Καλύπτει και το χάντικαπ η Λυών
Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Γαλλίας και τον αγώνα Λυών – Καέν από όπου επιλέγουμε το -1 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90. Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Λυών με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Λυών κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Δεν κατάφερε να κάνει το «μπαμ» η Λυών μεσοβδόμαδα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Κύπελλο και επέστρεψε άπραγη στην έδρα της. Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, όπου περιόρισε τους κινδύνους (εξαιρείται το τετ α τετ του Καβάνι), αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά. Δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στο δεύτερο μέρος, η Παρί είχε την ποιότητα να φτάσει στην πρόκριση. Πάει αυτό για τους «λυονέ», οι οποίοι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους. Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα στο πρωτάθλημα, εκεί όπου φαίνεται ότι η Λυών βρήκε ρυθμό. Χρειαζόταν 1-2 θετικά αποτελέσματα, τα πήρε με εμφατικό τρόπο κόντρα σε Μπορντό (3-0) και Ανζέ (0-3), δύο εκ των καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος. Με άλλη ψυχολογία παίζει η ομάδα του Ζενεσιό, πήγε το ματς με την Ανζέ στα μέτρα της, προηγήθηκε στο 13’ και τρία λεπτά αργότερα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, για να «κλειδώσει» τη νίκη στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους με το φανταστικό 0-2 του Γκεζάλ. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στα τελευταία πέντε ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης για τους «λυονέ», που ανέβηκαν στους 36 πόντους και μείωσαν στο -3 απ’ την 4η θέση.
Over το ντέρμπι της Τούμπας
Από τη Superleague έχουμε ξεχωρίσει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ηρακλής και θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.20. Τουλάχιστον 1 γκολ σκόραρε ο ΠΑΟΚ στα 6/8 τελευταία εντός έδρας πρώτα ημίχρονα της Σούπερλιγκ. στω και με την «ψυχή» στο στόμα, ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Πανιώνιο την Πέμπτη και εξασφάλισε την ηρεμία του μέχρι το σημερινό ντέρμπι. Κατώτερη των προσδοκιών για ακόμη μια φορά η εμφάνιση, ήταν φανερό ότι ο δικέφαλος δεν είχε ρυθμό, κάτι ως ένα βαθμό λογικό εξαιτίας των πολλών και σημαντικών απουσιών, που αναγκάζουν τον Τούντορ να αλλάζει διαρκώς την ενδεκάδα. Θα αναγκαστεί να το πράξει και σήμερα, αφού ο Αθανασιάδης προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο (θλάση) και θα μείνει έξω για περίπου 2-3 εβδομάδες.
Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς θράσος και διάθεση ρίσκου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε να χάνει από πολύ νωρίς, όσο περνούσε η ώρα πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απείλησε ούτε στο ελάχιστο τους ερυθρόλευκους. Στα θετικά για τους Θεσσαλονικείς, το γεγονός ότι περιόρισαν τους πρωταθλητές, με το τελικό 1-0 να μοιάζει φυσιολογικό. Χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-2), δέχτηκε γκολ σε όλα, κέρδισε τελευταία φορά τη Βέροια στην Τούμπα (2-1) στις 17 Ιανουαρίου. «Είδα τα τελευταία δύο παιχνίδια του Ηρακλή και η αλήθεια είναι ότι παίζει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, με τελευταίο αυτό του Κλάους, ο Μακ είναι τιμωρημένος και πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μπερμπάτοφ. Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι», επεσήμανε ο Τούντορ. Ευχάριστες ειδήσεις για τον Κροάτη, καθώς μπήκαν στην αποστολή οι Μυστακίδης (ME 22/3), Χαρίσης (ΜΕ 11/1) και Τζαβέλλας (ΑΜ 31/2), μόνο ο τελευταίος θα είναι στην ενδεκάδα.
Πάνε 13 χρόνια απ’ την τελευταία νίκη του Ηρακλή στην Τούμπα (0-1 με Φοφόνκα), εκείνο έμελλε να είναι και το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα των κυανολεύκων στο συγκεκριμένο γήπεδο. Στις επόμενες 9 επισκέψεις του ο «γηραιός» γνώρισε μόνο ήττες απ’ τον ΠΑΟΚ, μια παράδοση που σήμερα θέλει να σταματήσει είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο. Το ιδανικό θα ήταν η νίκη, ωστόσο τα δεδομένα του αγώνα και της χρονικής συγκυρίας, αναμφίβολα θα καταστήσουν θετικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία.
Πήρε τη νίκη που τόσο πολύ ήθελε ο Ηρακλής την περασμένη εβδομάδα με το δίκαιο εντός έδρας 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν ανώτεροι οι κυανόλευκοι σε όλο το ματς, θα μπορούσαν να προηγηθούν ακόμη και 2-0 στο ημίχρονο, απειλήθηκαν μόνο από στημένες φάσεις. Πήγαν στους 26 πόντους και «καθάρισαν» οριστικά με την παραμονή, «κλεφτοκοιτάζουν» προς την πεντάδα, απ’ όπου απέχουν 8 πόντους και τα δεδομένα δεν είναι υπέρ τους. Μπήκε κατευθείαν στην ενδεκάδα ο Λεοζίνιο, που απ’ την πρώτη στιγμή δείχνει ότι θα προσφέρει στοιχεία που έλειψαν πολύ απ’ τον Ηρακλή. «Θυμάμαι, όταν έπαιξα τελευταία φορά στην Τούμπα με την Καλλονή, ότι είχα δώσει ασίστ στον Περόνε και εκείνος σκόραρε. Σε ματς με τον ΟΦΗ, σκόραρα στην Τούμπα. Το ίδιο θα ήθελα να κάνω και την Κυριακή με τον Ηρακλή», επεσήμανε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. Ευχάριστες ειδήσεις για τον Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Περόνε (ΕΠ 11/1) και Ρομάνο (ME 14/2), ωστόσο έχασε τον Πασά (τραυματίας). Ένα σενάριο θέλει τον Καραγκούνη να παίζει βασικός στα δεξιά της άμυνας και τον Μπουκουβάλα σε θέση χαφ, ωστόσο δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα.
Κρατάει η Μαρίτιμο κόντρα στην Μπράγκα
Από την Πορτογαλία θα στηρίξουμε στο 1Χ τη Μαρίτιμο κόντρα στην Μπράγκα σε απόδοση 2.00. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Μαρίτιμο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μορεϊρένσε (5-1 εντός έδρας) στις 10 Ιανουαρίου το συγκρότημα του Νέλο Βιντάνγκα γνώρισε την ήττα από τις Ουνιάο Μαδέιρα (1-0 εντός έδρας), Πόρτο (1-0 εκτός έδρας) και Μπελενένσες (2-1 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Σετούμπαλ (1-1 εκτός έδρας). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αντρέ Κλάρο τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 71’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Φρανσέρτζιο. Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Μαρίτιμο για την ίδια διοργάνωση σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Στις δύο από αυτές σημειώθηκε no-goal, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...