Προπονητής εθνικής Βελγίου: «Ο Μιραλάς επέστρεψε σπίτι του»!

Προπονητής εθνικής Βελγίου: «Ο Μιραλάς επέστρεψε σπίτι του»!

Ο τεχνικός της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σχολίασε την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι παραμένει σημαντικός για τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Ισπανός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει σε συνέντευξή του -μεταξύ άλλων- και τη μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς στους πρωταθλητές Ελλάδας, σημειώνοντας ότι ο Βέλγος άσος… επέστρεψε σπίτι του!

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Και ήταν απαραίτητο γι’ αυτόν, αλλά επίσης και για την ομάδα (σ.σ. την εθνική Βελγίου) ότι πηγαίνει σε έναν σύλλογο που θα του δώσει ευκαιρίες. Ηταν αναγκαίο να βρίσκεται στη λίστα με τους 23 που θα πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επέλεξε ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός όπου αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα. Αισθάνομαι ότι ο Κέβιν επέστρεψε σπίτι του! Επιπλέον επωφελείται από την παρουσία άλλων Βέλγων στην ομάδα του», ανέφερε ο Μαρτίνεθ. 

Όσο για τις πιθανότητες διάκρισης του Βελγίου στο Μουντιάλ: «Θεωρώ πως οι χώρες που έχουν ήδη σηκώσει το τρόπαιο στο παρελθόν, όπως οι Γαλλία, Βραζιλία, Αργεντινή ή η Ισπανία έχουν προβάδισμα. Στόχος μας είναι να είμαστε το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, να μπορέσουμε να τους ανταγωνιστούμε».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/317998-Proponetes-ethnikes-Belgioy-O-Miralas-epestrepse-spiti-toy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...