Προσευχή των υποψηφίων των εξετάσεων

Προσευχή των υποψηφίων των εξετάσεων
Kύριε Ιησού Χριστέ,Υιέ και Λόγε του Ζωντανού Θεού, η Σοφία του Πατέρα που δεν έχει αρχή, η Πηγή και ο Χορηγός της γνώσεως ∙
Εσύ που δημιούργησες με Σοφία όλα όσα υπάρχουν στη γη και τον άνθρωπο ∙Εσύ που γέμισες με σοφία τους αγραμμάτους Μαθητές Σου και τους ανέδειξες Κήρυκες και Αποστόλους του Ευαγγελίου Σου σε ολοκλήρη την Οικουμένη ∙

Εσύ που έδωσες στους Μάρτυρες και στους Αγίους Σου λόγο αγαθό που άνοιξε τα στόματα τους ∙ Εσύ που γνωρίζεις καθέναν από εμάς από την κοιλία της μητέρας του∙ Εσύ που οδηγείς ορθά και σωστά την διάνοια του ανθρώπου προς το συμφέρον του ∙Εσύ που είσαι ο Κύριος και ο Θεός μας σκύψε αυτήν την ώρα με μάτι συμπαθείας σε όλους εμάς που αποτελούμε το πλήθος των μαθητών της Πατρίδος μας και Σε παρακαλώ ιδιαιτέρως και για μένα που αυτήν την ώρα στέκομαι μπροστά Σου λαχταρώντας και περιμένωντας την επιτυχία στις εξετάσεις, φώτισε με και δυνάμωσε με.

Απομάκρυνε από εμένα κάθε κακή σκέψη, το θόλωμα του μυαλού που οδηγεί στην αγνωσία και διώξε μακριά μου την τεμπελιά την απογνώση και την απελπισία. Φώτισε το νού μου, έτσι ώστε να μπορώ να καταλάβω σωστά και ορθά αυτά που σκέφτομαι και αυτά που χρειάζεται να γράφω στις εξετάσεις. Δεν ζητώ από Σένα Θεέ μου μόνο την δική μου επιτυχία αλλά σε παρακαλώ και για όλους τους συμμαθητές μου που αυτές τις ημέρες συναγωνίζονται για να πετύχουν στις εξετάσεις τους να τους κάνεις αξίους του Θελήματός Σου και σωστούς εργάτες των δικών Σου Εντολών.

Διότι γνωρίζω πολύ καλά ότι Εσύ είσαι ο πιστός Φίλος και ο Αδελφός όλων των νέων ανθρώπων που ελπίζουμε στο δικό Σου Έλεος και στην δική Σού Αγάπη. Γι ’αυτό όλοι δοξάζουμε και Σένα τον Πατέρα και τον Υιό και το Πανάγιο Πνεύμα, και τώρα και πάντοτε, και στους ατελείωτους αιώνες .Αμήν.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους κόπους και στις προσπάθειές σου.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...