Πρώην… κουνελάκι του Playboy απειλεί να σπάσει τη σιωπή του για τον Τραμπ

Πρώην… κουνελάκι του Playboy απειλεί να σπάσει τη σιωπή του για τον Τραμπ

Καταγγελία για ακύρωση «συμφωνίας εμπιστευτικότητας» που φέρεται να είχε υπογράψει με το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ το 2016, υπέβαλε την Τρίτη το πρώην μοντέλο του Playboy Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, η οποία υποστηρίζει πως είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο επί 10 μήνες, την περίοδο 2006-2007.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, ο δικηγόρος του πρώην μοντέλου, Πέτερ Στρις, έκανε λόγο για «πολύπλευρη προσπάθεια να φιμωθεί» η πελάτισσά του.

Το πρώην «κουνελάκι» του Playboy κατέθεσε την αγωγή σε βάρος του American Media Inc, εκδότριας εταιρείας του National Enquirer, το οποίο -βάσει της καταγγελίας- της κατέβαλε ποσό 150.000 δολαρίων το 2016, με αντάλλαγμα τη σιωπή της.

Αυτή είναι η δεύτερη γυναίκα η οποία προβαίνει σε παρόμοια καταγγελία σε βάρος του Αμερικανού προέδρου, αυτόν τον μήνα.

Την επιθυμία της να πει την «την αλήθεια» για τη φερόμενη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε προ δύο εβδομάδων μέσω του δικηγόρου της η πρώην ηθοποιός του πορνογραφικού κινηματογράφου Στόρμι Ντάνιελς, υποστηρίζοντας πως δεν δεσμεύεται πια από «συμφωνία εμπιστευτικότητας».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/325871-Proen-koynelaki-toy-Playboy-apeilei-na-spasei-te-siope-toy-gia-ton-Tramp ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...