Πρώτη για 9ο χρόνο η Eurobank Χρηματιστηριακή!

Πρώτη για 9ο χρόνο η Eurobank Χρηματιστηριακή!

Για 9η διαδοχική χρονιά, η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης των χρηματιστηριακών εταιριών στην Ελλάδα το 2017, πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς 17,71%, το υψηλότερο στην ιστορία της Εταιρείας.

 

Η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρεία στην Ελλάδα, παρέχει πρόσβαση σε πλήθος επενδυτικών υπηρεσιών σε περισσότερους από 15.000 ενεργούς ιδιώτες πελάτες. Ταυτόχρονα, αναγνωρίζεται ως η πρώτη επιλογή για τους σημαντικότερους θεσμικούς επενδυτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει η Εταιρεία συγκαταλέγονται η εκτέλεση συναλλαγών σε μετοχές, παράγωγα προϊόντα, εμπορεύματα και ομόλογα που διαπραγματεύονται στην Ελλάδα και στις μεγαλύτερες διεθνείς κεφαλαιαγορές, καθώς και σε αμοιβαία κεφάλαια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

Σημείο αναφοράς για την Εταιρεία αποτελούν οι διεθνώς αναγνωρισμένες μελέτες της Διεύθυνσης Ανάλυσης της Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ. Η βραβευμένη ομάδα Ανάλυσης διενεργεί έρευνα στον τομέα των επενδύσεων σχετικώς με εισηγμένες εταιρείες, καλύπτοντας το 80% της κεφαλαιοποίησης του ελληνικού χρηματιστηρίου μέσω περιοδικών μελετών, ενώ παράλληλα, εκπονεί αναλύσεις σχετικά με επιλεγμένους κλάδους και εταιρείες εισηγμένες στα σημαντικότερα διεθνή χρηματιστήρια.

 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ είναι και η αναβαθμισμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών eurobanktrader.gr. Μέσω της νέας εύχρηστης πλατφόρμας, οι πελάτες της Εταιρείας συναλλάσσονται ηλεκτρονικά, με ασφάλεια και αμεσότητα σε μετοχές και παράγωγα μέσα από το οικείο περιβάλλον του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή τους.

 

Μεταξύ των πολλών νέων λειτουργιών του νέου eurobanktrader.gr ξεχωρίζουν: η δυνατότητα δημιουργίας λίστας παρακολούθησης μετοχών και παραγώγων σε πραγματικό χρόνο, η εμπλουτισμένη γκάμα εργαλείων τεχνικής ανάλυσης και η online πρόσβαση στις αναλύσεις και τις προτάσεις της Εταιρείας για την ελληνική αλλά και τις διεθνείς αγορές.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/317711-Prote-gia-9o-chrono-e-Eurobank-CHrematisteriake ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...