Πυρ και μανία ο Ιβάνοφ με τον Ζάεφ: “Δεν έχουμε λόγο να συνεχίσουμε τη συζήτηση”

Πυρ και μανία ο Ιβάνοφ με τον Ζάεφ: “Δεν έχουμε λόγο να συνεχίσουμε τη συζήτηση”

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα κράτησε η συνάντηση του προέδρου των Σκοπίων Γκεόργκι Ιβάνοφ με τον πρωθυπουργό της χώρας Ζόραν Ζάεφ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Makfax, το κυβερνητικό όχημα με αστυνομική συνοδεία έφτασε στην προεδρική κατοικία στις 10:03, αναχώρησε στις 10:09 και οι πύλες έκλεισαν.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Γκεόργκι Ιβάνοφ, μετά και την συμφωνία με την ελληνική πλευρά για το Σκοπιανό, φέρεται να είπε στον Ζόραν Ζάεφ ότι δεν έχουν λόγο να συνεχίσουν τη συζήτηση και διέκοψε έναν διάλογο, ο οποίος, επί της ουσίας, δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο Ιβάνοφ επιμένει σε μια λύση που δεν θα περάσει από συνταγματικές αλλαγές. Χθες, ο Πρόεδρος της πΓΔΜ υπογράμμισε σε γραπτή δήλωσή του, ότι το ζήτημα του ονόματος επιλύθηκε τηλεφωνικά και με προσωπική συμφωνία μεταξύ των πρωθυπουργών των δύο χωρών, κάτι που ο ίδιος δεν θεωρεί “σοβαρό και ανεύθυνο”.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/334524-Pyr-kai-mania-o-Ibanoph-me-ton-Zaeph-Den-echoyme-logo-na-synechisoyme-te-syzetese ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...