Πώς σχολίασε η Μαρέβα Μητσοτάκη το μπορντό φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα

Δευτέρα 18/07/2016 – 16:55

forema

Τη δική της απάντηση στα όσα γράφτηκαν για την κριτική που δέχθηκε η σύντροφος του πρωθυπουργού στην επιλογή του μπορντό μίνι φορέματος στην πλατεία Τιεν Αν Μεν της Κίνας, έδωσε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα, η σύζυγος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που αναφερόταν στην Περιστέρα Μπαζιάνα.

«Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα. Βρίσκομαι πολύ μακριά από αυτή τη θεώρηση, και βέβαια από την αντιμετώπιση. Κάποιοι καταλήγουν πιο άκομψοι από τα ρούχα που υποτίθεται ότι κρίνουν. Ας κρίνουν τους ανθρώπους για τη δουλειά τους. Αν ενοχλεί ο πρωθυπουργός, ας κριτικάρουν τον ίδιο και όχι τη γυναίκα του!», δηλώνει η κα Μητσοτάκη.

 

mareba

 

Αναλύοντας την σκέψη της περαιτέρω, εξηγεί ότι η συζήτηση γύρω από το μίνι στράπλες φόρεμα της κας Μπαζιάνα είναι κάτι το επουσιώδες, όταν υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα:

«Ίσως ασχολούμαστε με περιφερειακά πράγματα για να μην ασχοληθούμε με την ουσία που, απ’ ό,τι φαίνεται, μας ξεπερνά. Αυτή τη στιγμή τα προβλήματα είναι τεράστια, γίνεται χαμός και περάσαμε μία εβδομάδα συζητώντας για το αν μας άρεσε το φόρεμα της κυρίας Μπαζιάνα. Κάναμε πόλεμο για ένα ρούχο. Αυτό υπερβαίνει κάθε λογική», καταλήγει η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

 

betty

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...