Ρήγας για Μακεδονικό: «Βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα»

Ρήγας για Μακεδονικό: «Βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα»

«Βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα» δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας στην ΕΡΤ προσθέτοντας ότι «περιμένουμε να τελειώσει η όποια συμφωνία».

«Συνταγματική αναθεώρηση erga omnes και σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό είναι η θέση της ελληνικής κυβέρνησης» διαβεβαίωσε ο κ. Ρήγας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων αν έχει αλλάξει κάτι με βάση την ανακοίνωση χθες της Ν.Δ.

Τόνισε επίσης ότι «στόχος είναι να λήξει η εκκρεμότητα που υπάρχει εδώ και 40 χρόνια και αφήνει περιθώρια να παρεμβαίνουν άλλοι παράγοντες. Αν επιτευχθεί συμφωνία θα είναι προς όφελος και οικονομικό, των δύο λαών».

Η Ν.Δ. είναι ενήμερη, πρόσθεσε ο κ. Ρήγας, ανεξάρτητα απ’ όσα λέει. «Μόλις τελειώνει κάθε φάση ενημερώνονται και οι αρχηγοί. Η γραμμή είναι συγκεκριμένη εδώ και χρόνια ως στάση της ελληνικής πολιτείας».

Ειδικότερα για την οικονομία απαντώντας στις θέσεις της Ν.Δ. για τα εργασιακά με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της στο ΣΕΒ ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «με εργασιακές σχέσεις γαλέρας  δεν μπορεί να πάει μπροστά η εργασία» « Η ανάπτυξη έρχεται όταν ο εργαζόμενος συμμετέχει και έχει μέρος από αυτό που παράγει. Το 85% του πλούτου ήταν σε μια συγκεκριμένη ελίτ, όλοι οι υπόλοιποι είχαμε το ελάχιστο και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/333443-Regas-gia-Makedoniko-Briskomaste-sta-teleytaia-metra ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...