Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Οικονόμου στον ΟΦΗ

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Οικονόμου στον ΟΦΗ

Η αρχική ιατρική εκτίμηση και η ανησυχία για τον τραυματισμό του Αγγελου Οικονόμου, επιβεβαιώθηκε. Ο 22χρονος μέσος του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Η μαγνητική εξέταση που έκανε ο ποδοσφαιριστής, έδειξε ότι έχει πειραχθεί ο χιαστός και πρέπει να αποκατασταθεί με επέμβαση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πάντως ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Στεφανουδάκης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ofi1925.gr ότι ο μηνίσκος του παίκτη, δεν έχει πειραχθεί, ενώ δεν έχει οστικό οίδημα, γεγονός που μπορεί να μειώσει το χρόνο της επανένταξης του.

Ο Γιώργος Στεφανουδάκης στη συνάντηση που είχε με τον παίκτη, τον καθησύχασε, του τόνισε ότι αυτά συμβαίνουν, αλλά και ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει 100% υγιής ξανά στο γήπεδο.

Για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Οικονόμου, ενημερώθηκε και ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του και ευχήθηκε στον Αγγελο να δουλέψει σωστά στην αποθεραπεία του και να επιστρέψει υγιής κοντά στην ομάδα.

“Αγγελε, είσαι παλικάρι και θα τα καταφέρεις. Αυτή η μικρή ατυχία, δεν μειώνει, αυτά που μας έχει δείξει μέχρι σήμερα, ότι μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα μας. Σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί  την άνοδο!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τον Αγγελο Οικονόμου.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/309608-Rexe-prosthioy-chiastoy-o-Oikonomoy-ston-OPHE ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...