Ρίβερς: «Ήταν μέχρι να βρω… ρυθμό!»

Ρίβερς: «Ήταν μέχρι να βρω… ρυθμό!»

Την περασμένη εβδομάδα, ο Κέι Σι Ρίβερς είχε οπλίσει από το ξεκίνημα του αγώνα και ήταν εκείνος που είχε οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη απέναντι στη Ρεάλ, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα.

Αυτή τη φορά μπορεί να μην ξεκίνησε το ίδιο «καυτός» κόντρα την Ουνικάχα Μάλαγα ωστόσο όσο περνούσε η ώρα και οι Ισπανοί παρέμεναν ανταγωνιστικοί, ο Νίκος Παππάς έβαλε τις βάσεις και ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ την… υπογραφή του! Σημείωσε οκτώ από τους 15 πόντους του στην τελευταία περίοδο και μάλιστα σε στιγμές που ξεσήκωνε τον κόσμο, μετατρέποντας το ΟΑΚΑ σε… κατηφόρα για τους αντιπάλους του.

Νωρίτερα μπορεί να μην ήταν μέσα στο κλίμα του αγώνα, αλλά όπως είπε στην EuroLeague Greece «απλά στο τελευταίο δεκάλεπτο συνέχισα να σουτάρω και ας είχα χάσει κάποια σουτ νωρίτερα. Διατήρησα σε υψηλό βαθμό την αυτοπεποίθησή μου και από τη στιγμή που βρήκα ρυθμό, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω!»

Φυσικά το μεγάλο ατού του Παναθηναϊκού φέτος είναι το ΟΑΚΑ όπου μετράνε 5/5 στην φετινή EuroLeague με αποτέλεσμα να παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης στα εντός έδρας παιχνίδια: «Πραγματικά παίρνουμε τρομερή ενέργεια από τον κόσμο μας με αποτέλεσμα να κρατάμε και το απόλυτο στο ΟΑΚΑ. Φάνηκε και πάλι. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε συνέχεια κοντά μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.»

Ήταν όμως τα πράγματα όπως φάνηκαν; Μπήκε… χαλαρά ο Παναθηναϊκός και χωρίς συγκέντρωση με αποτέλεσμα να γίνει η Ουνικάχα ανταγωνιστική; «Δεν θα το έλεγα. Απλά δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και δεν μπορούσαμε να νιώσουμε άνετα. Παρόλα αυτά καταφέραμε και βελτιώσαμε την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στην καλή μας άμυνα, που ήταν και το κλειδί για να φτάσουμε στη νίκη» συνέχισε ο Ρίβερς, ο οποίος σε ερώτηση για το «κλειδί» που γύρισε το… τσιπάκι των «πρασίνων» ήταν… απόλυτος! «Άμυνα. Αυτό έγινε. Παίξαμε άμυνα και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Τους περιορίσαμε τη δυνατότητα να σκοράρουν όπως στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος κάναμε τη δουλειά.»

Ο ίδιος δεν έχει καθόλου το μυαλό του μακροπρόθεσμα και ούτε ονειρεύεται από τώρα το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα: «Από εδώ και στο εξής πρέπει να χτίσουμε σε αυτό το σερί και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν βλέπουμε τι θα γίνει στο τέλος του πρώτου γύρου και ούτε καθόμαστε και υπολογίζουμε το ρεκόρ μας. Έχουμε πρώτα το ματς του πρωταθλήματος και αμέσως μετά θα δούμε πολύ βίντεο και θα προπονηθούμε καλά εν όψει του αγώνα με τη Ζάλγκιρις. Θα δούμε πώς μπορούμε να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε ώστε να μην επαναληφθούν στο επόμενο παιχνίδι.»

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/312057-Ribers-Etan-mechri-na-bro-rythmo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...