Ραχόι: «Η Ισπανία όχι μόνο θα είναι στο Μουντιάλ, αλλά θα το κατακτήσει κιόλας»

Ραχόι: «Η Ισπανία όχι μόνο θα είναι στο Μουντιάλ, αλλά θα το κατακτήσει κιόλας»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, μετά την είδηση ότι η FIFA ίσως εξετάσει το ενδεχόμενο αποκλεισμού της εθνικής ομάδας της Ισπανίας από τις διεθνείς διοργανώσεις.
Ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «El Pais» ανέφερε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με επιστολή της στην Π.Ο. της Ισπανίας προειδοποιεί για αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Ρωσίας και τις άλλες διοργανώσεις, λόγω παραβίασης του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου. 

Όπως αναμενόταν, το θέμα πήρε αμέσως μεγάλη διάσταση, καθώς ουδείς μπορεί να φανταστεί το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τους «φούριας ρόχας», οι οποίοι είχαν σηκώσει το τρόπαιο το 2010 στη Νότια Αφρική. 

Θέση πήρε και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει ανησυχία και θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί άμεσα λύση. 

«Δεν είμαι απλά πεπεισμένος ότι η εθνική ομάδα της Ισπανίας θα είναι παρούσα στο Μουντιάλ, αλλά ότι θα το κατακτήσει κιόλας» ήταν τα λόγια του Ραχόι, το μεσημέρι της Παρασκευής στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Πηγή: Filathlos.gr
 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/313826-Rachoi-E-Ispania-ochi-mono-tha-einai-sto-Moyntial-alla-tha-to-kataktesei-kiolas ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...