ΣΟΚ….Έφυγε από την ζωή γνωστός επιχειρηματίας της Ναυπάκτου.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του θανάτου γνωστού επιχειρηματία (Π.Φ.) της Ναυπάκτου. Σύμφωνα  με ανεπιβεβαίωτες  πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιων  που εκτελούσε ο ίδιος στην οικία του.

.Για να διαπιστωθούν όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου του, μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή.

Το όνομα του είναι γνωστό στην κοινωνία της Ναυπάκτου,ωστόσο για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε ακόμη να το ανακοινώσουμε ..

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το έμαθα απόψε το βράδυ και έχω στεναχωρεθει τόσο που μόνο η ψυχή μου το ξέρει.Σπουδασα στη Ναύπακτο τα έτη 2006-2011 και ήτανε σπιτονοικοκύρης μου.Ενας άνθρωπος που με αγκάλιασε εξ αρχής και μου συμπεριφέρθηκε όλα τα χρόνια διαμονής μου όσο πιο άψογα γινότανε.Συνενοησιμος, πάντα δίπλα σου , καλός άνθρωπος ,μια ήρεμη δύναμη.Ευχομαι να βρει γαλήνη και θελω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να είναι πάντα δυνατοί και υγιείς να τον θυμούνται.Εφυγε όπως δεν του άξιζε αλλά η άτιμη ζωή έχει αλλα σχέδια για τον καθένα.

    Σήμερα νιώθω ίντα θα πει
    το φίλο σου να χάνεις
    και στην καρδιά και στο κορμί
    κατάμαυρα να βάνεις.
    Φίλε μου η απουσία σου
    μας έχει σημαδέψει,
    μα δεν ποθαίνει ο άνθρωπος
    αμα θα ζεί στη σκέψη.
    Καλό ταξίδι …Αλέξης Χανιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...