Σάρωσε ο συνδυασμός του Πατούλη… Εκλέχτηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης στο εποπτικό συμβούλιο

Ο Θανάσης Παπαθανάσης εκλέχτηκε  στο εποπτικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ(επταμελές)  .Μεγάλη  επιτυχία για το πρώην δήμαρχο Ναυπάκτου που εκλέχτηκε από τη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ που την απαρτίζουν οι  325 Δήμαρχοι και 175 δημοτικοί σύμβουλοι από ολόκληρη  την Ελλάδα.. 

Σε θρίαμβο του Γιώργου Πατούλη εξελίχθηκαν οι σημερινές εκλογές για την ανάδειξη της προεδρίας της ΚΕΔΕ. Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν απόλυτα αφού το «γαλάζιο» «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» με επικεφαλής το Γιώργο Πατούλη είναι πλέον αυτοδύναμο αφού έλαβε τις 251 από τις 487 ψήφους και 16 έδρες.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», με επικεφαλής το δήμαρχο Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση, που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, έλαβε 124 ψήφους και 8 έδρες.

Η «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία, με επικεφαλής το δήμαρχο Αιγάλεω, που πρόσκεται στο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 47 ψήφους και κατέλαβε 3 έδρες.

Τρεις έδρες κατέλαβε και η «Νέα Αυτοδιοίκηση», με επικεφαλής το δήμαρχο Αγ. Ιωάννη Ρέντη- Νίκαιας Γιώργο Ιωακειμίδη που έλαβε 51 ψήφους.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έλαβε 11 ψήφους και δεν καταλαμβάνει καμία έδρα στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

Την 31η έδρα καταλαμβάνει αυτοδίκαια ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Εντός των επόμενων δέκα ημερών αναμένεται να συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να εκλέξει το Προεδρείο και την Εκτελεστική Επιτροπή.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...