Σέντρα στη Super League και τη Bundesliga, ντέρμπι στην Premier League και τη Serie A

Σέντρα στη Super League και τη Bundesliga, ντέρμπι στην Premier League και τη Serie A

Στα ύψη το ενδιαφέρον, με όλα τα πρωταθλήματα σε δράση και πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα, για τα ντέρμπι Γιουβέντους-Λάτσιο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ

Η Super League και η Bundesliga ξεκινάνε και όλα τα πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον σε δράση. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια, στο τετραήμερο, από σήμερα έως τη Δευτέρα. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι, της Serie A, Γιουβέντους-Λάτσιο και της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ.

Αύριο, στις 19:00, στο Allianz Stadium, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Λάτσιο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκόραρε στην πρεμιέρα, όμως η Γιουβέντους με ανατροπή στην … ανατροπή, κέρδισε εκτός έδρας, στις καθυστερήσεις, 3-2 την Κιέβο και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Η Λάτσιο, παρότι άνοιξε το σκορ, ηττήθηκε 2-1, από τη Νάπολι, στο Olimpico. Πέρσι, είχε κάνει την έκπληξη, κερδίζοντας 2-1, εκτός έδρας, τη Γιουβέντους.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Γιουβέντους-Λάτσιο.  

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το λεπτό του πρώτου γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ

Για τον αγώνα Γιουβέντους-Λάτσιο προσφέρονται, από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και τα ακόλουθα τρία συνδυαστικά στοιχήματα:

  • Ο Ρονάλντο να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 3-1 και η Γιουβέντους Over 3,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο.
  • Η Γιουβέντους να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα και η Γιουβέντους Over 6,5 κόρνερ στον αγώνα και λεπτό 1ου γκολ 1-30.
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 3,5 γκολ στον αγώνα και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.

Τη Δευτέρα, στις 22:00, στο Old Trafford, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τότεναμ. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ήττα 3-2 από τη Μπράιτον. Στην πρώτη αγωνιστική είχε κερδίσει εντός έδρας 2-1 τη Λέστερ. Η Τότεναμ ξεκίνησε με 2 νίκες. Κέρδισε εκτός έδρας 2-1 τη Νιούκαστλ και εντός, 3-1 τη Φούλαμ. Η παράδοση είναι υπέρ των «μπέμπηδων», με 4 σερί νίκες, στο Old Traford.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΤΟΤΕΝΑΜ

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, εκτός από τα πολλά ειδικά στοιχήματα, προσφέρει για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ και τα ακόλουθα 3 συνδυαστικά στοιχήματα:

  • Ο Λουκάκου να σκοράρει πρώτος και η Μάντσεστερ Γιουν. να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και η Μάντσεστερ Γιουν. Over 5,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Ο Κέιν να σκοράρει πρώτος και η Τότεναμ να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και η Τότεναμ Over 5,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου ισοπαλία και 1,5 γκολ στο 2ο ημίχρονο και Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, στα ντέρμπι Γιουβέντους-Λάτσιο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ και στα υπόλοιπα ματς, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/340645-Sentra-ste-Super-League-kai-te-Bundesliga-ntermpi-sten-Premier-League-kai-te-Serie-A ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...