Σήμερα η βάπτιση του πρίγκιπα Λούι

Σήμερα η βάπτιση του πρίγκιπα Λούι

Ο πρίγκιπας Λούι, το τρίτο παιδί τουπρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ, θα βαπτιστεί από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι σήμερα. Η φωτογραφία του νεότερου μέλους της βασιλικής οικογένειας και οι ομοιότητες με τον πατέρα του έχει προκαλέσει εντύπωση.

Ο Λούι, είναι ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου και η βάπτισή του θα τελεστεί στο βασιλικό παρεκκλήσι των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς στο κεντρικό Λονδίνο. Στο μυστήριο θα χοροστατήσει ο πνευματικός ηγέτης της αγγλικανικής εκκλησίας Τζάστιν Ουέλμπι, όπως συνηθίζεται και σε ανάλογες εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ίδιο παρεκκλήσι βαπτίστηκε και ο μεγάλος του αδελφός Τζορτζ, ενώ η αδερφή του Σάρλοτ βαπτίστηκε στις 5 Ιουλίου 2015 στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής του Σάντριγχαμ.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η βάπτιση θα γίνει σε στενό κύκλο. Καλεσμένοι θα είναι μόνο τα πιο κοντινά μέλη των οικογενειών του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ.

Από τότε που γεννήθηκε, ο Λούι δεν έχει εμφανιστεί δημόσια, παρότι η οικογένειά του έδωσε στη δημοσιότητα επίσημες φωτογραφίες του νέου μέλους τον περασμένο μήνα. Αντίθετα με τον 4χρονο αδελφό του Τζορτζ και την 3χρονη αδελφή του Σάρλοτ, ο μικρούλης πρίγκιπας δεν παρέστη στον γάμο του θείου του πρίγκιπα Χάρι και της αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θεωρούν αρκετά μεγάλα τα δύο πρώτα παιδιά τους για να τους συνοδεύουν στις επίσημες εκδηλώσεις και στα ταξίδια τους ανά τον κόσμο.

Η Κέιτ που επίσημα έχει άδεια μητρότητας, έχει ζητήσει να μην εμφανίζεται σε επίσημες εξόδους έως το φθινόπωρο για να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στα τρία παιδιά της.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/336859-Semera-e-baptise-toy-prigkipa-Loyi ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...