Σαν σε προπόνηση ο ΠΑΟΚ, 3-0 την Βέροια στο ντεμπούτο του Μπερμπάτοφ

Ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση,  ιδιαίτερα στα πρώτα 45 λεπτά, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τη Βέροια εκτός έδρας για την τριτηαγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Τούντορ έδειξε ότι είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Καμπάλα την προσεχή Πέμπτη (17/09) στο Μπακού.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Ιγκόρ Τούντορ πανηγυρίστηκε… διπλά, καθώς εκτός των τριών βαθμών που πήρε, έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο.

Η Βέροια γλίτωσε τη… βαριά ήττα… ελέω Καντιμοίρη. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα κι αν δεν έκανε τρεις-τέσσερις σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι Θεσσαλονικείς μετά το πρώτο… αναγνωριστικό 10λεπτο και την επέμβαση του Όλσεν στο φάουλ του Αμπντούν, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας τους οπαδούς τους στις εξέδρες να παραληρούν βλέποντας την ομάδα τους να παίζει επιθετικά και να δημιουργεί τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Στο 17΄ ο Αθανασιάδης συνδύασε την επιστροφή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με γκολ. Πήρε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή και χωρίς… δεύτερη σκέψη «εκτέλεσε» τον Καντιμοίρη (1-0). Εννέα λεπτά μετά ο Μακ, μετά από ωραία ενέργεια του Πέλκα, έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή και με πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Η πρώτη ήττα της Βέροιας ήρθε απόλυτα… φυσιολογικά με βάση την εικόνα της ομάδας του Γιώργου Γεωργιάδη, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο. Εάν εξαιρέσει κανείς την φάση με το φάολυ του Αμπντούν στο 12΄ η «βασίλισσα» του Βορρά ήταν υποτονική στη συνέχεια, οι περισσότεροι παίκτες της βρέθηκαν σε κακή μέρα και μοιραία γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα και, μάλιστα, εντός έδρας.

Η ομάδα του Γεωργιάδη προσπάθησε να μειώσει στην επανάληψη κι έφτασε κοντά στα πρώτα λεπτά, με το δοκάρι του Εντζεγκέλε και τις δύο μεγάλες επεμβάσεις του Όλσεν στις κεφαλιές του Κόλα.

Στην πρώτη του επίσκεψη, όμως, στα καρέ της Βέροιας, στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Τζιόλη (55΄) και η «σεμνή τελετή έλαβε τέλος».

Αμέσως μετά το 3-0 ο τεχνικός του «δικεφάλου» του Βορρά, Ιγκόρ Τούντορ έριξε στο ματς και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας.

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Νάστος, Βεργώνης, Σιόντης (46’ Κόλα), Γιουσούφ, Αμπντούν, Μαγιέφσκι (46’ Ιμπραΐμ), Ναζλίδης (68’ Καϊκούτ)

ΠΑΟΚ): Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Λέοβατς (46’ Κωνσταντινίδης), Κάτσε (73’ Σάμπο), Τζιόλης, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (58’ Μπερμπάτοφ)

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online

Πηγή: Σαν σε προπόνηση ο ΠΑΟΚ, 3-0 την Βέροια στο ντεμπούτο του Μπερμπάτοφ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...