Σαρωτικός στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός 4-1 τον Παναιτωλικό με Φορτούνη και Ανσαριφάρντ

Σαρωτικός στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός 4-1 τον Παναιτωλικό με Φορτούνη και Ανσαριφάρντ

ΟΣΦΠ

Η απόφαση του Τάκη Λεμονή να βάλει στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό έναν γρήγορο χαφ, όπως ο Οφόε Οτζίτζα, έδωσε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να μετατρέψει το 1-1 του πρώτου μέρους στο Αγρίνιο σε 3-1 στο δεύτερο και να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο κυνήγι του τίτλου.

Το ματς ξεκίνησε για τους «ερυθρόλευκους» με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Μάριν βρήκε τον Φορτούνη κι αυτός με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1.

Ο Παναιτωλικός έκανε ώρα να συνέλθει από την ψυχρολουσία του γκολ του Ολυμπιακού.  Η πρώτη φάση του καταγράφηκε με τον Μόραρ (στο 23΄) , όμως στάθηκε τυχερός και κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Ένγκελς (27΄) μετά από σέντρα του Ρόσα.

Το ημίχρονο έληξε στην ισοπαλία κι όλα έδειχναν ότι θα γινόταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Όμως η είσοδος του Οτζίτζα άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Βέλγος μπήκε στην θέση του Πάρντο (που υστέρησε) κι ενώ κανείς δεν κατάλαβε αν έπαιξε δεξί χαφ ή κεντρικός μέσος κατάφερε να δώσει άλλη ώθηση στον Ολυμπιακό.

Μέσα σε διάστημα μικρότερο των πέντε λεπτών ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το 1-1 σε 1-3 χάρη στον Ανσαριφάρντ και τον Φορτούνη.

Ο Ιρανός έκανε ό,τι ήθελε τον Μόρα και στα δύο γκολ. Στο 1-2 όταν πήρε την κάθετη του Οτζίτζα (62΄) και έβγαλε πάσα στον Φορτούνη ο οποίος με πλασέ πέτυχε το γκολ και στο 1-3 (66΄) όταν έκλεψε την μπάλα από γύρισμα του Μόρα και πρόλαβε την έξοδο του Κυριακίδη για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το μόνο που πέτυχε ο Παναιτωλικός ως το τέλος ήταν να απειλήσει με μια διπλή ευκαιρία του Ρόσα (80΄) την οποία έβγαλε αρχικά ο Προτό και μετά το δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων».

Στις καθυστερήσεις ο Τζούρτζεβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τον Ολυμπιακό μετά από σέντρα του Ελαμπντελαουί δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο «διπλό» των «ερυθρολεύκων».

Ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σισέ, Φορτούνη, Ντίας, Ταχτσίδη και Τζενάμο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης – Μαρινάκης(67΄Κλέσιο) – Μόρας, Μιχάι, Ρότσα – Πάουλο, Τσοκάνης – Ντίας, Ρόσα (80΄Γιαννιώτης) , Μάζουρεκ – Μοράρ (74΄Μαρκόφσκι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό – Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ένγκελς, Κούτρης (69΄Φιγκέιρας)- Ρομαό, Ταχτσίδης – Μάριν, Πάρντο (46΄Οφόε) , Φορτούνης- Ανσαριφάρντ (77΄Τζούρτζεβιτς).

 

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/313102-Sarotikos-sto-Agrinio-o-Olympiakos-4-1-ton-Panaitoliko-me-PHortoyne-kai-Ansaripharnt ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...