Σερέλης: «Ισοπεδωτικός ο Παναθηναϊκός»

Σερέλης: «Ισοπεδωτικός ο Παναθηναϊκός»

Ο Χρήστος Σερέλης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ομάδα του, με τον Έλληνα κόουτς να εκφράζει την περηφάνια του για τη συνολική πορεία φέτος και να στέλνει μήνυμα… ανάκαμψης ενόψει πλέι οφ. 

«Το παιχνίδι δε χωράει κριτική. Ο Παναθηναϊκός ήταν ισοπεδωτικός. Το τελευταίο διάστημα μοιάζει να είναι πανέτοιμος. Μας κέρδισε κατά κράτος παντού. Εμείς δεν προβάλαμε την παραμικρή αντίσταση. Κάναμε την χειρότερη εμφάνιση της σεζόν και οφείλεται στον Παναθηναϊκό και γι αυτό χάσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά. Μας προβληματίζει.

Από την άλλη είναι η τελευταία αγωνιστική, τερματίζουμε στην 6η θέση και δε μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την πάρα πολύ καλή σεζόν που κάναμε. Βήμα βήμα το Λαύριο δείχνει πως προοδεύει. Πέρσι κάναμε 11 νίκες φέτος κάναμε 14. Είμαστε στην 6η θέση. Και στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν ήμασταν ακόμα πιο ψηλά. Πρέπει να αποδείξουμε τώρα ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Στα playoffs για να φύγει και αυτό το κακό τελείωμα θα είμαστε πολύ καλύτεροι στα ματς με τον Προμηθέα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Λαυρίου.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/331653-Sereles-Isopedotikos-o-Panathenaikos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...