Σε δημόσιο νοσοκομείο πρώην παίκτης του «Fame story» (Φωτογραφία)

Σε δημόσιο νοσοκομείο πρώην παίκτης του «Fame story» (Φωτογραφία)

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 04/03/2016 – 18:30

Σε δημόσιο νοσοκομείο πρώην παίκτης του «Fame story» (Φωτογραφία)

Από τις πίστες, γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο! Ο Νίκος Μίχας, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Fame Story 2», ξεκίνησε δεύτερη καριέρα, αυτή του γιατρού, και μάλιστα ως ειδικευόμενος παθολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Ο νεαρός τραγουδιστής, που στοχεύει να πάρει ειδικότητα δερματολόγου, έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους του.

«Να μας τραγουδάς»

«Ενιωσα μια ζεστή αγκαλιά. Οι γιατροί με αντιμετώπισαν με χαμόγελο και θέρμη. Η πρώτη επαφή ήταν πολύ όμορφη. Μου έκαναν μάλιστα πλάκα. Μου έλεγαν “θέλουμε να μας τραγουδάς κιόλας”».

Ο Νίκος Μίχας σπούδασε Ιατρική στη Ρουμανία και, αφού πήρε το πτυχίο του, επέστρεψε στην Ελλάδα αποφασισμένος να ασχοληθεί με αυτό που αγαπούσε περισσότερο εκείνη την εποχή: τη μουσική και το τραγούδι. «Η ιατρική για μένα ήταν επάγγελμα, αλλά τελικά κατέληξα να πιστεύω ότι δεν είναι επάγγελμα και όντως δεν είναι! Και αυτό με έκανε κιόλας να μη συνεχίσω.

Τελείωσα βέβαια, αλλά δεν συνέχισα ως γιατρός» είχε δηλώσει μετά την έξοδό του από το ριάλιτι σόου του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και ο πρώην συμπαίκτης της Καλομοίρας και του Κώστα Καραφώτη μεγάλωσε και βρήκε νέο νόημα στη ζωή του, μέσα από την προσφορά και τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο τραγούδι του με τίτλο «Στιγμές» σε συνεργασία με τον Γάλλο ερμηνευτή Ρομάν Καντελά, ένα κομμάτι που δημιουργήθηκε το διάστημα που ο νεαρός ροκάς ζούσε σε ένα μικρό χωριό στη Γαλλία.

asdf

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...