Σε θετικό κλίμα συνεργασίας η συνάντηση του αντιδημάρχου Γ.Σύψα-Ομοσπονδίας για την Nostos

-Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Nafpaktianews

Μέσα σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η συνάντηση του αντιδημάρχου Ναυπακτίας Γ.Σύψα με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Υπήρξε διεξοδική ενημέρωση του αντιδημάρχου γύρω από την επικείμενη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού με την επωνυμία NOSTOS που θα πραγματοποιηθεί από τις 14-17 Οκτωβρίου στην πόλη μας και φιλοδοξεί να γίνει έκθεση-σταθμός στον τομέα της σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ο κ.Σύψας ζήτησε την άμεση συνεργασία στην προσπάθεια αυτή από την Ομοσπονδία προκειμένου να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη του εναλλακτικού αυτού τουρισμού που είναι σύμφωνα με τον κ. Σύψα η ανερχόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως,ενώ βεβαίως να διαφημιστεί και να μπει στο “κάδρο”και η Ναυπακτία η οποία διαθέτει όλα εκείνα τα φυσικά προτερήματα προκειμένου να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’αυτό.

Το πολύ καλό κλίμα επιβεβαίωσαν όπως ήταν φυσικό τόσο ο αντιδήμαρχος κ.Σύψας ο οποίος θεωρείται η ψυχή της όλης διοργάνωσης,όσο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θ.Δαβανέλος,τονίζοντας ότι η ομοσπονδία θα  συμβάλλει με όλα τα μέσα που διαθέτει στην επιτυχή έκβαση της έκθεσης.

Nα σημειωθεί ότι η Nostos expo 2016 φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για όλη την τουριστική Ελλάδα,έχοντας ως κύριους στόχους να προβάλλει τη δυναμική της Ελληνικής περιφέρειας,τα πλεονεκτήματα του εναλλακτικού θεματικού τουρισμού και τη δυνατότητα της Ελλάδας να επιμηκύνει την τουριστική της περίοδο 12 μήνες του χρόνου.

DSC03514

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...