Σε κόκκινο συναγερμό η Ιρλανδία (Εικόνες)

Σε κόκκινο συναγερμό η Ιρλανδία (Εικόνες)

Οι Ιρλανδοί βγήκαν για ψώνια τις τελευταίες ημέρες για να συγκεντρώσουν αρκετά αποθέματα τροφίμων και κυρίως ψωμιού, ενόψει της άφιξης της καταιγίδας Έμμα που προβλέπεται ότι θα προκαλέσει τη χειρότερη χιονόπτωση στη χώρα από το 1982.

Στη χώρα έχει κηρυχθεί κόκκινος συναγερμός για την Πέμπτη και οι αρχές καλούν από τώρα τον κόσμο να μην κυκλοφορεί ασκόπως στους δρόμους.

Ορισμένοι αποφάσισαν να τηρήσουν κατά γράμμα αυτή τη σύσταση: αγόρασαν τρόφιμα για πολλές ημέρες και στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί πολλές φωτογραφίες που δείχνουν άδεια τα ράφια των σουπερμάρκετ.

Στο Twitter, πολλοί χρήστες αστειεύονταν με την κατάσταση αναρτώντας φωτογραφίες από τα άδεια ράφια των αρτοποιείων. «Προφανώς, οι κάτοικοι του Φέριμπανκ και του Σλίβερι παίρνουν πολύ σοβαρά τα πράγματα» έγραψε ένας, κάτω από τις φωτογραφίες καταστημάτων όπου ακόμη και το γάλα και τα λαχανικά είχαν εξαφανιστεί.

σαδασδ

 

δσφσδ

Τα χάσταγκ #snowmaggedon (χιονο-Αρμαγγεδών) και #breadwatch («Περιπολία ψωμιού) έκαναν θραύση και αρκετοί ήταν εκείνοι που δήλωναν έκπληκτοι για τις πρωτοφανείς προετοιμασίες για μια κακοκαιρία που αναμένεται ότι θα διαρκέσει μόνο δύο ημέρες. Άλλοι εκμεταλλευτήκαν την ευκαιρία για να ανταλλάξουν συνταγές για την παρασκευή ψωμιού στο σπίτι, διαπιστώνοντας ότι πουλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού όλοι οι τύποι ψωμιού.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/323304-Se-kokkino-synagermo-e-Irlandia-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...