Σε πτώχευση οδηγείται η ΣΕΚΑΠ

Σε πτώχευση οδηγείται η ΣΕΚΑΠ

Μετά την επικύρωση του προστίμου των 38 εκατομμυρίων ευρώ

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις για την ΣΕΚΑΠ. Ιδιαίτερα κρίσιμα, όπως όλα δείχνουν, θα είναι τα επόμενα 24ωρα με ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο της αναγκαστικής πτώχευσης.

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο αναμένεται να εξεταστεί από τα μέλη του ΔΣ της εταιρίας στην έκτακτη συνεδρίαση που ορίσθηκε για την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατ. ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου. 

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/315164-Se-ptocheyse-odegeitai-e-SEKAP ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...