«Σκαρφάλωσε» στο Νο.6 ο Τζόκοβιτς – Σε ποια θέση βρίσκονται Τσιτσιπάς-Σάκκαρη

«Σκαρφάλωσε» στο Νο.6 ο Τζόκοβιτς – Σε ποια θέση βρίσκονται Τσιτσιπάς-Σάκκαρη

Μετά τον θρίαμβο επί του Ρότζερ Φέντερερ στο Σινσινάτι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρασε στο Νο.6 του κόσμου, ανεβαίνοντας άλλες τέσσερις θέσεις.

Μπορεί η διαφορά του από τον Ράφα Ναδάλ να φαίνεται μεγάλη, αλλά δεν πρέπει να λησμονείται το γεγονός ότι ο 31χρονος Σέρβος τενίστας δεν υπερασπίζεται βαθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν, την ώρα που ο Ισπανός πάει στη Νέα Υόρκη ως κάτοχος του τίτλου.

Στο Race, μάλιστα, δηλαδή τη φετινή βαθμολογία που γίνεται ένα με την παγκόσμια κατάταξη στο φινάλε της χρονιάς, ο Νόλε είναι στο Νο.3, μόλις 175 βαθμούς πίσω από τον Φέντερερ και 2.315 πίσω από τον Ναδάλ. Η κορυφή, λοιπόν, δεν είναι άπιαστο όνειρο για τον τενίστα από το Βελιγράδι.

Κατά τα άλλα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο.15 και θα είναι, βέβαια, στο Top 16 του US Open που σημαίνει καλύτερη κλήρωση. Seeded στη Νέα Υόρκη θα είναι και η Μαρία Σάκκαρη που έχασε μια θέση και είναι στο Νο.32 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σιμόνα Χάλεπ, τέλος, παρά την ήττα της στον τελικό του Σινσινάτι, θα μείνει στο Νο.1 και μετά την ολοκλήρωση του US Open, ενώ η νικήτρια του Western & Southern Open Κίκι Μπέρτενς «πέταξε» στο Νο.13 που είναι career high.

11

Πηγή: Filathos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/340375-Skarphalose-sto-No-6-o-Tzokobits-Se-poia-these-briskontai-Tsitsipas-Sakkare ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...