Σοβαρά προβλήματα στον ξύλινο πεζοδιάδρομο του Γριμπόβου.Βίντεο-Δηλώσεις

Μετά από καταγγελία πολίτη η κάμερα του Nafpaktia news.gr βρέθηκε στην παραλία του Γριμπόβου καταγράφοντας κατ΄ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, τα σοβαρά προβλήματα του πεζοδιαδρόμου κατά μήκος της παραλίας του Γριμπόβου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και αναδεικνύει το Nafpaktianews,το πρόβλημα όσο περνά ο καιρός γίνεται σοβαρότερο με τους πεζούς πολίτες  και εργαζόμενους των καταστημάτων,αρκετές φορές να κινδυνεύουν να τραυματιστούν.

Για το θέμα αυτό το Nafpaktia news.gr επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και πρόεδρο του  λιμενικού ταμείου κ. Φράγκο ο οποίος τόνισε ότι από την πλευρά του Λιμενικού ταμείου,γίνονται προσπάθειες να επιδιορθωθούν τα πιο προβληματικά σημεία . Το θέμα είχε συζητηθεί στο προηγούμενο συμβούλιο του Λ.Τ. λέγοντας ότι το κόστος για την αντικατάσταση του είναι πάρα πολύ μεγάλο.Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Φράγκος,θα αφαιρεθεί ολόκληρο τμήμα του εν λόγω πεζοδιαδρόμου,μπροστά από το Ξενία,για να γίνει αξιολόγηση της ζημιάς που υπάρχει στο υπόβαθρο,αλλά και να εκτιμηθεί γενικότερα η κατάσταση.Ο κ. Φράγκος ζήτησε τέλος την συνδρομή των πολιτών ώστε αν διαπιστωθεί κάπου σοβαρό  πρόβλημα να υπάρξει από την πλευρά του Ταμείου, άμεση επέμβαση για να διορθωθεί.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις του κ. Φράγκου αλλά και την καταγγελία επαγγελματία



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...