Σοκαριστικές εικόνες! Παίκτης του μπέιζμπολ ξυλοφορτώνει με μανία την κοπέλα του

Σοκαριστικές εικόνες! Παίκτης του μπέιζμπολ ξυλοφορτώνει με μανία την κοπέλα του

ΒΙΝΤΕΟ:

Οι εικόνες από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του σταδίου συγκλονίζουν. Ο 24χρονος Danry Vasquez γρονθοκοπεί με απίστευτη μανία την κοπέλα του στο πρόσωπο, την τραβά από τα μαλλιά στις σκάλες και τη γρονθοκοπεί αρκετές φορές ξανά.

Ο Danry Vasquez φορά τη στολή μπέιζμπολ κάτι που υποδηλώνει ότι ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε πριν ή μετά από παιχνίδι στην έδρα των corpuss Christi Hooks, Whataburger Field, στο Τέξας.

Είχε συλληφθεί δύο μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στις 4 Αυγούστου 2016. Συμφώνησε να πληρώσει πρόστιμο και να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης της βίαιης συμπεριφοράς του.

Παρά τη σοβαρότητα της επίθεσης, η κοπέλα του Vasquez τον συγχώρεσε και πόζαραν μαζί χαμογελαστοί σε φωτογραφία που ανέβασαν στο facebook δύο μήνες μετά.

Η ανακοίνωση της ομάδας για την απόλυσή του

Μετά τη διαρροή όμως του βίντεο η σημερινή ομάδα του Vasquez, οι Lancaster Barnstormers, ανακοίνωσαν την απόλυσή του.

«Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Corpus Christi στο Τέξας απεικονίζει ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον Vasquez. Έχοντας ενημερωθεί για τη φύση του συμβάντος, οι Barnstormers αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο με τον 24χρονο αθλητή.

Δεν υπάρχει επιλογή από το να διακοπεί η συνεργασία μας. Ούτε εγώ ούτε ο σύλλογος των Barnstormers στο σύνολό του μπορεί να εγκρίνει ή να συνδεθεί με αυτή τη συμπεριφορά», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο μάνατζερ Ross Peeples.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/325261-Sokaristikes-eikones-Paiktes-toy-mpeizmpol-xylophortonei-me-mania-ten-kopela-toy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...