Σοκ: Έβαλε φωτιά στο σπίτι του εργοδότη της ενώ ήταν μέσα η γυναίκα του και τα 3 τους παιδιά

Σοκ: Έβαλε φωτιά στο σπίτι του εργοδότη της ενώ ήταν μέσα η γυναίκα του και τα 3 τους παιδιά

Σε θάνατο καταδικάστηκε νταντά

Μια νταντά με τεράστια χρέη λόγω τζόγου, καταδικάστηκε σε θάνατο στην Κίνα επειδή έβαλε φωτιά στο σπίτι του εργοδότη της, η οποία στοίχισε τη ζωή στη γυναίκα του και τα τρία παιδιά τους.

Το δικαστήριο της πόλης Χανγκτσού, στην ανατολική Κίνα, το οποίο εκδίκασε την υπόθεση, έκρινε ότι η 35χρονη νταντά Μο Χουαντζίνγκ έβαλε εκ προθέσεως φωτιά τον περασμένο Ιούνιο στο σπίτι της οικογένειας. Το δράμα αυτό συγκλόνισε την Κίνα και καλύφθηκε σε μεγάλη έκταση από τα μέσα ενημέρωσης.

1

Η νταντά είχε εθιστεί στον τζόγο και ενώ τα χρέη της πολλαπλασιάζονταν είχε δανειστεί αλλά και κλέψει χρήματα από την οικογένεια.

Η Mo ομολόγησε ότι έβαλε φωτιά στο σαλόνι του πολυτελέστατου διαμερίσματος του 18ου ορόφου της οικογένειας, σχεδιάζοντας να την σβήσει γρήγορα για να παίξει τον ήρωα και να χρησιμοποιήσει την ευγνωμοσύνη των αφεντικών της ως μοχλό για να τους πάρει περισσότερα χρήματα.

2

Όμως, η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και η Μο τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω την 34χρονη Zhu Xiaozhen και τρία παιδιά τους ηλικίας έξι, εννέα και έντεκα ετών, τα οποία πέθαναν από ασφυξία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/320939-Sok-Ebale-photia-sto-spiti-toy-ergodote-tes-eno-etan-mesa-e-gynaika-toy-kai-ta-3-toys-paidia ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...