Σοκ: «Έλαβε» μήνυμα από το κινητό του πατέρα του, έξι χρόνια μετά τον θάνατό του

Σοκ: «Έλαβε» μήνυμα από το κινητό του πατέρα του, έξι χρόνια μετά τον θάνατό του

Πριν από έξι χρόνια, ο Στέφεν έχασε τον πατέρα του από καρκίνο στον πνεύμονα και πριν λίγες ημέρες έμεινε έκπληκτος, όταν έλαβε μήνυμα από το κινητό του αγαπημένου του προσώπου.

«Τεστ», έγραφε το sms και ο Στέφεν δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Οταν συνήλθε από το αρχικό σοκ, συνειδητοποίησε πως το μήνυμα είχε σταλθεί από τη μητέρα του, η οποία χρησιμοποιούσε τον αριθμό του συζύγου της.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Unilad, το μήνυμα ήταν αρκετό για να θυμηθεί ο 37χρονος στιγμές με τον πατέρα του και να γεμίσει συναισθήματα.

«Αισθάνθηκα λυπημένος γιατί μου λείπει. Δεν πέρασε μια μέρα που να μην τον σκέφτηκα», λέει ο Στέφεν και προσθέτει: «Ηταν σοκαριστικό να λαμβάνω μήνυμα από τον νεκρό πατέρα μου, επειδή δεν είναι στη ζωή και γι’ αυτό είναι αδύνατο. Ακόμα και όταν ζούσε, αμφιβάλλω να ήξερε πώς να στέλνει μήνυμα».

Το περιστατικό μοιράστηκε μέσω Twitter και ο Στέφεν δέχθηκε «γλυκά» μηνύματα από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μοιράστηκαν τις δικές τους προσωπικές στιγμές με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/331370-Sok-Elabe-menyma-apo-to-kineto-toy-patera-toy-exi-chronia-meta-ton-thanato-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...