Σοκ: Θύμα ομαδικού βιασμού 14χρονη στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας- Τέσσερις συλλήψεις

21.30  Στην σύλληψη δυο νεαρών ατόμων σε χωριό του Αγρινίου προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, μετά από καταγγελία πως είναι οι δράστες του βιασμού ανήλικης.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 Ιουλίου , σύμφωνα με πληροφορίες τουagriniopress.gr οι γονείς της κοπέλας εμφανίστηκαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν τον βιασμό του κοριτσιού το πρωί της ίδιας μέρας, από τους δυο φερόμενους ως δράστες. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και την Πέμπτη αρχικά συνελήφθη ένας 29χρονος, ενώ χθες Σάββατο το βράδυ συνελήφθη ένας 23χρονος.

Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον πατέρα της 15χρονης για παραμέληση ανηλίκου, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Η σχετική προανάκριση είναι σε εξέλιξη από την Ασφάλεια και οι δυο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Ανακριτή του Αγρινίου.

18.30 Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις άνδρες, έπεσε μια ανήλικη κοπέλα στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία  14χρονη κοπέλα βιάστηκε από τέσσερα άτομα ελληνικής καταγωγής.

Οι δράστες, σύμφωνα με το neotera.gr,  είναι άτομα νεαρής ηλικίας και ένας από αυτούς είναι παντρεμένος. Η κοπέλα φέρεται να τους γνώριζε και τους κατήγγειλε στην αστυνομία, η οποία προχώρησε στην σύλληψή τους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...