Σοκ: Πα-τέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγο του και τα δύο αγγελούδια του

Σοκ: Πα-τέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγο του και τα δύο αγγελούδια του

Σοκ: Πα-τέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τα δύο αγγελούδια του

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία 34χρονης εγκύου και των δύο κοριτσιών της από τον σύζυγο της και πατέρα, ο οποίος μετά την εξαφάνισή τους απηύθυνε έκκληση μέσω των ΜΜΕ να επιστρέψει σπίτι η γυναίκα του και τα παιδιά του.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο τοπικό δίκτυο Denver 7, δείχνοντας συναισθηματικά φορτισμένος έλεγε: “Θέλω να γυρίσουν όλοι σπίτι. Ελπίζω να είναι κάπου ασφαλής με τα παιδιά τώρα. Αν κάποιος την έχει και δεν είναι ασφαλείς, τις θέλω πίσω τώρα”, δήλωσε.
“Όταν γύρισα σπίτι, δεν υπήρχε κανείς. Εξαφανισμένοι όλοι. Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Τα χαμόγελά τους έδιναν φως στη ζωή μου”, είχε πει την Τρίτη στο KMGH-TV.

Ο 33χρονος Κρίστοφερ Γουότς, συνελήφθη την Τετάρτη στο Φρέντερικ του Κολοράντο, μία πόλη που βρίσκεται 28 μίλια βόρεια του Ντένβερ με την κατηγορία της δολοφονία της συζύγου του, της 34χρονης Σάναν, που ήταν έγκυος στον τέταρτο μήνα, και των δύο κοριτσιών τους, της 3χρονης Σελέστ και της 4χρονης Μπέλα.

Φίλοι της οικογένειας , που βρίσκονταν στο πλευρό του Γουότς, έπειτα από την εξαφάνιση των τριών, σοκαρίστηκαν, όταν έμαθαν για τη σύλληψή του.

2

Ο 33χρονος πατέρας Κρις Γουότς αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη καθώς όπως μετέδωσε και το foxnews.com, o 33χρονος ομολόγησε στην αστυνομία την ενοχή του για την αποτρόπαια πράξη. Εικόνες δείχνουν τον Γουότς με πορτοκαλί στολή κρατούμενου και χειροπέδες να οδηγείται ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την χωρίς εγγύηση προφυλάκισή του.

Η αστυνομία του Κολοράντο εντόπισε τη σορό της 34χρονης Σάναν Γουότς 3 ημέρες αφού είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, σε χώρο εταιρείας όπου δούλευε ο σύζυγός της. Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για το πού βρίσκονται τα άψυχα κορμιά και των δύο μικρών κοριτσιών. “Αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Ο ρόλος μας τώρα είναι να εξακριβώσουμε τι ακριβώς συνέβη”.

Τα κίνητρά του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά. Σε κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι την τελευταία φορά που είχε δει τη γυναίκα του πριν αυτή εξαφανιστεί, είχαν καυγαδίσει. Ο Κρις Γουότς κατηγορείται για τρεις φόνους σε πρώτο βαθμό και για αλλοίωση στοιχείων της έρευνας.
«Θέλω να ξέρω γιατί. Η αγαπημένη μου οικογένεια, η μοναδική μου αδελφή και οι δύο αξιολάτρευτες ανηψιές μου και το αγέννητο αγοράκι της ο Νίκο. Να τον πάρει ο διάολος», έγραψε στο Facebook, ο αδελφός της Σάναν, Frankie Rzucek, μετέδωσε το ABC News.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/340130-Sok-Pa-teras-skotose-ten-egkyo-syzygo-toy-kai-ta-dyo-aggeloydia-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...